ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: Η εμπνευσμένη ομιλία του σε τελειόφοιτους

ΜΑΣΣΑΛΙΑ / OPEN 13 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ICON SPORT / EUROKINISSI)
ΜΑΣΣΑΛΙΑ / OPEN 13 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ICON SPORT / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν επίτιμος προσκεκλημένος στην τελετή αποφοίτησης των σπουδαστών που βρίσκονται στην Mouratoglou Tennis Academy, εκεί όπου προπονείται ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας.

Ο Στέφανος είναι η καλύτερη διαφήμιση για την ακαδημία του Πάτρικ Μουράτογλου και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για πολλά παιδιά που έχουν όνειρο να ακολουθήσουν επαγγελματική καριέρα στο τένις.

"Η εκπαίδευση δεν μπορεί να είναι περιορισμένη. Είναι ένα εργαλείο της σύγχρονης κοινωνίας μας. Είναι κάτι πολύ σημαντικό και για μένα. Μας επιτρέπει να ωριμάζουμε, να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι. Είναι πολύ ωραίο που βλέπω νεαρούς που θέλουν να κατακτήσουν τον κόσμο και να θέλουν να τον κάνουν καλύτερο. Ξέρω ότι όλα αυτά ακούγονται πολύ φιλοσοφικά. Θα ήθελα να συγχαρώ τον Πάτρικ που δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους σπουδαστές να παίζουν τένις και να μορφώνονται. Είναι σημαντικό να χαίρεστε τη ζωή και να συνεχίσετε την εκπαίδευσή σας. Μεγαλώστε, γίνετε πιο σοφοί κάθε μέρα. Πάντα πρέπει να είστε η καλύτερη έκδοση του εαυτού σας. Να είστε διαφορετικοί και να δείχνετε πάντα τις ικανότητές σας.

Το πιο σημαντικό είναι να χαίρεστε τη ζωή και να δείξετε στον κόσμο ότι μπορείτε να κάνετε σημαντικά πράγματα στη ζωή σας.

Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ τον Πάτρικ που δίνει τη δυνατότητα, όχι μόνο σε εσάς αλλά σε όλους όσους είναι στην ακαδημία να κάνουν θαύματα και να κάνουν αυτό που αγαπούν. Είναι σημαντικό για μένα να είμαι μέρος αυτής της οικογένειας, να έχω φωνή να βρίσκομαι μαζί με ανθρώπους που μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος. Ελπίζω να είμαι κάποιος που εμπνέει τους άλλους και να γίνω κάποιος που θα τον θυμούνται για πάντα" είπε ο Στέφανος στην ομιλία του.

Πηγή: Tennis24

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ