ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: Νίκησε και τον Χατσάνοβ στην Σανγκάι

Stefanos Tsitsipas, of Greece, reacts during a match against David Goffin, of Belgium, during the Citi Open tennis tournament, Friday, Aug. 3, 2018, in Washington. (AP Photo/Nick Wass)
Stefanos Tsitsipas, of Greece, reacts during a match against David Goffin, of Belgium, during the Citi Open tennis tournament, Friday, Aug. 3, 2018, in Washington. (AP Photo/Nick Wass) AP PHOTO/NICK WASS

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά από μία γεμάτη εμφάνιση επιβλήθηκε με 6-4, 7-6 (8) επί του Κάρεν Χατσάνοβ και πέρασε στους "16" του Shanghai Rolex Masters.

Μετά τον Μονφίς ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβλήθηκε με 6-4, 7-6 (8) και επί του Κάρεν Χατσάνοβ και πέρασε στους "16" του Shanghai Rolex Masters. Σε ένα παιχνίδι κλειστό και γεμάτο ο 20χρονος τενίστας έδειξε ότι ήθελε πολύ αυτή την πρόκριση και την πήρε.

Ο Ρώσος ξεκίνησε το ματς καλύτερα και κατάφερε να προηγηθεί με 4-2. Η απάντηση ωστόσο του Τσιτσιπά ήταν εντυπωσιακή και σαρωτική.

Ο 20χρονος Έλληνας τενίστας με αποφασιστικότητα πήρε τα επόμενα τέσσερα games και κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση του σετ με 6-4! Στο δεύτερο σετ οι δύο τενίστες κράτησαν το σερβίς τους και έτσι όλα κρίθηκαν στο τάι μπρέικ.

Εκεί ο Χατσάνοβ είχε τρεις ευκαιρίες να κάνει το 1-1 και να στείλει τον αγώνα στον τρίτο σετ, αλλά απέτυχε σε όλες. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με μεγάλα ψυχικά αποθέματα κατάφερε να κάνει εκείνος το 2-0 στα σετ με 7-6 (8) και να πάρει τη σπουδαία πρόκριση.

Στον τρίτο γύρο ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας περιμένει τον νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στον Κέβιν Άντερσον, Νο7 του ταμπλό, και τον Μιχαήλ Κουκούσκιν.

Photo credits: AP Photo/Nick Wass

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ