Ένας εμφανώς βελτιωμένος Τσιτσιπάς, σε σχέση με όσα έχουμε δει το 2020, κέρδισε ελεγχόμενα τον επικίνδυνο Βάσεκ Πόσπισιλ παραμένοντας σε τροχιά υπεράσπισης του τίτλου του στη Μασσαλία!

Έχει αρχίσει και "ρολάρει" ο Στέφανος Τσιτσιπάς! Είναι εμφανές ότι πατάει καλύτερα στα πόδια του αυτήν την εβδομάδα στη Μασσαλία, έχει ανακτήσει σε μεγάλο βαθμό την αυτοπεποίθησή του και συνολικά παίζει πολύ καλύτερο τένις!

ADVERTISING

Αυτά, τουλάχιστον, είδαμε στον αγώνα που έδωσε κόντρα στον επικίνδυνο Βάσεκ Πόσπισιλ τον οποίο και κέρδισε με 7-5, 6-3 για να προκριθεί, για δεύτερη σερί σεζόν, στα ημιτελικά της Μασσαλίας εκεί που φυσικά υπερασπίζεται τα περσινά του κεκτημένα!

Σπουδαίο ματς κόντρα στον Καναδό τενίστα έκανε ο Έλληνας πρωταθλητής. Ακόμα δεν έχει φτάσει κάποιος τενίστας σε break point στο δικό του σερβίς συνεχίζοντας το κρεσέντο στα δικά του service games και κόντρα στον Πόσπισιλ ενώ έδειξε τρομερά σημάδια στα return games.

Κόντρα στο πολύ καλό σερβίς του Πόσπισιλ, ο Στεφ δημιούργησε καλό αριθμό ευκαιριών για σπάσιμο σερβίς το οποίο και έκανε τρεις φορές συνολικά, κάτι υπέρ-αρκετό για να του δώσει τη νίκη.

ADVERTISING

Επόμενος αντίπαλος του Στέφανου στην προσπάθεια να φτάσει στον τέταρτο τίτλο καριέρας του, είναι ο Καζάκος Αλεξάντερ Μπούμπλικ που έκανε την έκπληξη αποκλείοντας τον Ντένις Σαποβάλοφ!

OPEN 13 PROVENCE DRAW | DOUBLES DRAW l OOP (-1h)

Πηγή: Tennis24