ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: Τα όμορφα λόγια του Στέφανου στον Αλιασίμ

Stefanos Tsitsipas of Greece, right, celebrates winning the men's singles final of the Open 13 Provence tennis tournament against Felix Auger-Aliassime of Canada, left, in two sets, 6-3, 6-4, in Marseille, southern France, Sunday, Feb. 23, 2020. (AP Photo/Daniel Cole)
Stefanos Tsitsipas of Greece, right, celebrates winning the men's singles final of the Open 13 Provence tennis tournament against Felix Auger-Aliassime of Canada, left, in two sets, 6-3, 6-4, in Marseille, southern France, Sunday, Feb. 23, 2020. (AP Photo/Daniel Cole) AP

Μπορεί να είχε "πληγώσει" τον Στέφανο Τσιτσιπά σε αρκετές περιπτώσεις στο πρώτο κομμάτι του rivalry τους, ωστόσο, ο Έλληνας τενίστας μίλησε με πολύ όμορφα λόγια για τον Φίλιξ Οζέρ-Αλιασίμ και το πόσο πολύ τον έχουν βελτιώσει οι μεταξύ τους αναμετρήσεις!

Σε τροχιά τίτλων για το 2020 μπήκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ακριβώς όπως και πέρσι, κάνει "σεφτέ" στην αγαπημένη του Μασσαλία όπου είναι το "απόλυτο αφεντικό" τα τελευταία δύο χρόνια, φτάνοντας τους πέντε τίτλους καριέρας!

Φέτος, κατάφερε να κερδίσει έναν παλιό του γνώριμο, τον Φίλιξ Οζέρ-Αλιασίμ έχοντας πια βρει τον τρόπο να κερδίσει τον νεαρό Καναδό που είχε ταλαιπωρήσει πολύ τον Στέφανο κατά τα juniors χρόνια και των δύο.

Ο 21χρονος πρωταθλητής μας εκτιμά πάρα πολύ το ταλέντο και τη δυναμική που δίνει στο τουρ ο Αλιασίμ (που μετρά πια πέντε χαμένους τελικούς) και μίλησε με μερικά πολύ όμορφα λόγια για αυτόν!

"Πρώτα από όλα, θέλω να πω ευχαριστώ στον Φίλιξ. Ευχαριστώ πολύ πραγματικά. Έχουμε τη δυνατότητα να παίζουμε αντίπαλοι πολλές φορές και είναι ξεχωριστό αυτό το rivalry που χτίζουμε. Θα τεθούμε αντιμέτωποι πάρα πολλές φορές στο μέλλον, είμαι σίγουρος. Είναι πολύ όμορφο που είμαστε αντίπαλοι στο court κι όσο περνάει ο καιρός και βελτιωνόμαστε αγωνιστικά, τόσο καλύτερα γίνονται τα ματς μας".

"Νιώθω, ότι όσο ανταγωνιζόμαστε, με κάνεις καλύτερο τενίστα. Ελπίζω να σε κάνω κι εγώ καλύτερο μέσα από τις μάχες μας. Συγχαρητήρια Φίλιξ για την εβδομάδα που διένυσες στη Μασσαλία, ήταν ένας πολύ καλός τελικός, αλλά έπρεπε να κερδίσει ένας. Ήμουν εγώ αυτός.

Έχεις αναρριχηθεί πολύ στην κατάταξη τους τελευταίους μήνες, γιατί κάνεις εξαιρετική δουλειά, εσύ με την ομάδα σου. Συνέχισε να τα δίνεις όλα και να προπονείσαι κάθε μέρα ολοένα και σκληρότερα. Σε παρακολουθώ. Είμαι σίγουρος ότι μπορείς να πετύχεις πολλά στο μέλλον.

Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που ήρθε να μας δει σήμερα. Ακόμη μια φορά, ήταν υπέροχη εβδομάδα για μένα στη Μασσαλία. Είναι το τέλειο τουρνουά. Θέλω να έρχομαι κάθε χρόνο εδώ. Είναι πολύ όμορφη πόλη επίσης. Ευχαριστώ και την ομάδα μου που με στηρίζει κάθε ημέρα και περισσότερο. Θέλω να πετύχω περισσότερα".

Καμία περίοδος δεν περιμένει τον Έλληνα πρωταθλητή που φεύγει άμεσα για το Dubai Championships όπου έχει πολύ δύσκολη πρεμιέρα κόντρα στον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα!

Πηγή: Tennis24

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις και την απονομή του τροπάιου στον Τσιτσιπά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ