ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: Video - αφιέρωμα της ATP στον Έλληνα τενίστα

Τσιτσιπάς: Video - αφιέρωμα της ATP στον Έλληνα τενίστα

Για μία ακόμα φορά η ATP ετοίμασε video - αφιέρωμα στον Στέφανο Τσιτσιπά με τον Έλληνα τενίστα να μιλά με ανυπομονησία για τις διοργανώσεις που έρχονται μέσα στο 2019.

Κάθε μέρα που περνά η παγκόσμια κοινότητα του τένις ασχολείται ολοένα και περισσότερο με το φαινόμενο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο 20χρονος Έλληνας τενίστας έχει κερδίσει τους πάντες με τις επιδόσεις του εντός των κορτ, αλλά και με τον χαρακτήρα του μακριά από αυτά.

Ο "Στεφ", όπως είναι πλέον γνωστός στους φίλους του τένις, απασχολεί σε μόνιμη βάση την ATP.

Στο video που ανέβηκε την Τρίτη στον επίσημο λογαριασμό της και το οποίο πιθανότατα έχει γυριστεί πριν το αυστραλιανό όπεν, ο Στέφανος Τσιτσιπάς μιλά με ανυπομονησία για το 2019 και δηλώνει έτοιμος για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. "Οι θαυμαστές μου θα δουν έναν καλύτερο Στέφανο. Θα δουν έναν πιο βελτιωμένο, πιο γρήγορο Στέφανο στο κορτ. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος για το 2019 γιατί υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που μπορώ να βελτιώσω στο παιχνίδι μου. Ανυπομονώ για τη νέα σεζόν να ξεκινήσει" δηλώνει μεταξύ άλλων στο video.

Στη συνέχεια ευχαριστεί ξεχωριστά έναν έναν όσους τον έχουν βοηθήσει να φτάσει μέχρι εδώ. Φυσικά, αναφέρεται στους γονείς του, τον Πάτρικ Μουράτογλου, τους προπονητές του στην ακαδημία, αλλά και σε όλο το τιμ του τονίζοντας πως: "Έχω δουλέψει σκληρά για να φτάσω μέχρι εδώ".

Στο τέλος του ζητήθηκε να τοποθετηθεί για τις μεγάλες νίκες που έκανε μέσα στο 2018 με τον Έλληνα τενίστα να επισημαίνει: "Είχα μερικά εντυπωσιακά αποτελέσματα απέναντι σε Τοπ παίκτες. Πήρα νίκες σε όλες τις επιφάνειες. Αυτές οι νίκες σου δίνουν αυτοπεποίθηση ότι μπορεί να επικρατήσεις απέναντι σε οποιονδήποτε στα κορτ".

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο ATP 250 της Σόφιας της ερχόμενη Πέμπτη, ενώ το προσεχές διάστημα θα είναι γεμάτο αγώνες.

Δείτε το εντυπωσιακό video αφιέρωμα της ATP στον Στέφανο Τσιτσιπά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ