ΤΕΝΙΣ

Τζόκοβιτς: "Ακραία τα μέτρα του US Open"

MADRID OPEN 2019 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ - ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
MADRID OPEN 2019 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ - ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μιλώντας σε ΜΜΕ της Σερβίας ο Νόβακ Τζόκοβιτς εξέφρασε τη δυσφορία του για τα πολύ αυστηρά που θα τηρηθούν στο φετινό US Open, αν φυσικά διεξαχθεί.

Δεν εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος στην προοπτική να παίξει σε ένα εντελώς διαφορετικό φετινό US Open ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο 33χρονος Σέρβος που θα αγωνιστεί σε λίγες μέρες στο Adria Tour όντας ο εμπνευστής αυτού του βαλκανικού τουρνουά, μίλησε με ιθύνοντες του US Open και θεωρεί ακραία και μη βιώσιμα τα μέτρα που θα αναγκαστούν να λάβουν οι διοργανωτές.

"Είχα τηλεφωνική συζήτηση με ηγετικά στελέχη του τένις και μιλήσαμε περισσότερο για την προοπτική του να γίνει το US Open, κάτι που δεν είναι σίγουρο αυτή τη στιγμή. Τα μέτρα που θα πρέπει να σεβαστούμε απλά για να παίξουμε εκεί είναι ακραία.

Δεν θα μπορούμε να πάμε στο Μανχάταν, θα πρέπει να κοιμηθούμε σε ξενοδοχεία στο αεροδρόμιο, να μας κάνουν τεστ δυο και τρεις φορές την εβδομάδα. Θα πρέπει να φέρνουμε μαζί μας στο club μόλις ένα άτομο κάτι που είναι αδύνατο! Θέλεις τον προπονητή σου, τον υπεύθυνο φυσικής κατάστασης, τον φυσιοθεραπευτή σου.

Όλα τα μέτρα είναι πολύ αυστηρά και καταλαβαίνω ότι, για οικονομικούς λόγους, υπάρχει πίεση να γίνει το τουρνουά. Θα δούμε", ανέφερε ο Νόλε που θα χρειαστεί να βγει κατά πολύ από τη ζώνη άνεσης του αν θέλει να συμμετάσχει σε ένα ενδεχόμενο US Open φέτος.

Πηγή: Tennis24

Photo credits: AP Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ