ΤΕΝΙΣ

Τζόκοβιτς: "Μεγάλο πλήγμα η απουσία του Φέντερερ"

Switzerland's Roger Federer, right, congratulates Serbia's Novak Djokovic on winning their semifinal match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Thursday, Jan. 30, 2020. (AP Photo/Andy Brownbill)
Switzerland's Roger Federer, right, congratulates Serbia's Novak Djokovic on winning their semifinal match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Thursday, Jan. 30, 2020. (AP Photo/Andy Brownbill) AP

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς θεωρεί την απουσία του Ρότζερ Φέντερερ σαν ένα μεγάλο πλήγμα για το άθλημα του τένις που τον χρειάζεται πάση θυσία.

Πολύ όμορφα λόγια για τον Ρότζερ Φέντερερ ανέφερε ο μεγάλος Νόβακ Τζόκοβιτς ελάχιστες ώρες πριν την έναρξη του Dubai Duty Free Championships. Οι δυο τους αναμενόταν να μοιραστούν τα δύο άκρα του ταμπλό στα Η.Α.Ε. αλλά η τετράμηνη απουσία του Φέντερερ από το τουρ εξέπληξε και τον Νόλε.

Ο Τζόκοβιτς δήλωσε: "Ήταν μια έκπληξη για μένα, για να είμαι ειλικρινής. Ήξερα ότι ήταν τραυματισμένος στον αγώνα μας στην Αυστραλία, αλλά δεν ήξερα το μέγεθος και την έκταση του προβλήματος. Δεν θέλω να βλέπω κανέναν να περνάει από το χειρουργείο. Το έχω περάσει και εγώ, ελπίζω για τελευταία φορά, και είναι ό,τι χειρότερο για έναν αθλητή. Ο Ρότζερ είναι ο Ρότζερ. Το άθλημα τον χρειάζεται".

Κατά τα άλλα, ο 32χρονος Σέρβος επισήμανε ότι είναι χαρούμενος για την επιστροφή του στο Ντουμπάι, σε ένα τουρνουά που παραδοσιακά τα πάει καλά ενώ αποτελεί και το μέρος που κάνει τη βασική προετοιμασία του τα τελευταία χρόνια.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ