ΤΕΝΙΣ

US Open: Εκτός Νέας Υόρκης και η Σβιτόλινα

Elina Svitolina of Ukraine reacts during her second round singles match against Lauren Davis of the U.S. at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Thursday, Jan. 23, 2020. (AP Photo/Andy Brownbill)
Elina Svitolina of Ukraine reacts during her second round singles match against Lauren Davis of the U.S. at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Thursday, Jan. 23, 2020. (AP Photo/Andy Brownbill) AP

Η Ουκρανή τενίστρια, Ελίνα Σβιτόλινα, ανακοίνωσε μέσω των social media την απόσυρσή της από το φετινό US Open.

Συνεχίζονται οι απώλειες για το Grand Slam της Νέας Υόρκης. Μετά την Άσλεϊ Μπάρτι και την Αναστασία Παβλιουτσένκοβα, εκτός τουρνουά έμεινε επίσημα και η Ελίνα Σβιτόλινα.

Η Ουκρανή τενίστρια, Νο5 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, έκανε γνωστό μέσω Facebook, πως δεν θα ταξιδέψει φέτος στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, εξαιτίας των συνθηκών που επικρατούν με τον Covid-19.

Σημαντικό ρόλο σε αυτήν της την απόφαση, πήρε σίγουρα και το γεγονός ότι ούτε ο αγαπημένος της, Γκαέλ Μονφίς, θα βρεθεί στο Flushing Meadows, όπως έχει γίνει γνωστό πριν μέρες.

“Συνυπολογίζοντας όλα τα δεδομένα, αποφάσισα να μην παίξω στο US Open 2020. Θέλω να ευχαριστήσω την USTA και την WTA για την ευκαιρία που δίνουν στους αθλητές να παίξουν σε ένα μεγάλο τουρνουά.

Κατανοώ και αντιλαμβάνομαι πως κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να διεξαχθεί μια διοργάνωση κάτω υπό ασφαλείς συνθήκες, σε καλό περιβάλλον, όμως ακόμη δεν αισθάνομαι πως μπορώ εγώ και η ομάδα μου να ταξιδέψουμε στις ΗΠΑ χωρίς να λάβουμε μεγάλο ρίσκο.

Καλή τύχη σε όλους, μέχρι το επόμενο US Open”.

Η ανάρτησή της:

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ