ΤΕΝΙΣ

US Open: Η κλήρωση των Τσιτσιπά και Σάκκαρη

Stefanos Tsitsipass and Maria Sakkari of Greece celebrate winning their mixed doubles match against Serena Williams and Frances Tiafoe of the United States at the Hopman Cup in Perth, Australia, Monday, Dec. 31, 2018. (AP Photo/Trevor Collens)
Stefanos Tsitsipass and Maria Sakkari of Greece celebrate winning their mixed doubles match against Serena Williams and Frances Tiafoe of the United States at the Hopman Cup in Perth, Australia, Monday, Dec. 31, 2018. (AP Photo/Trevor Collens) AP PHOTO/TREVOR COLLENS

Δύσκολα εμπόδια έφερε στο δρόμο του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη η κλήρωση για το κυρίως ταμπλό του US Open (26/08, 08/09).

Αντίστροφα μετράμε για την έναρξη του κυρίως ταμπλό στο US Open. Το τέταρτο και τελευταίο Grand Slam της σεζόν έχει ξεκινήσει με τους προκριματικούς του γύρους και την ερχόμενη Δευτέρα (26/08) θα μπούμε στο κυρίως πιάτο.

Έτσι, την Πέμπτη (22/08) είχαμε την κλήρωση για το κυρίως ταμπλό του τουρνουά στο οποίο φυσικά θα συμμετάσχουν ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη.

Το ελληνικό δίδυμο θα έχει αρκετά δύσκολη αποστολή και θα πρέπει να κάνει μεγάλες εμφανίσεις για να προχωρήσει στο τουρνουά. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και θα ξεκινήσουν με την κυρία της υπόθεσης.

Η Μαρία Σάκκαρη θα τεθεί αντιμέτωπη στον πρώτο γύρο με την Καμίλα Τζιόρτζι την οποία αντιμετώπισε πριν από 15 μέρες στο τουρνουά του Σινσινάτι. Στο δεύτερο γύρο θα αντιμετωπίσει μία αθλήτρια που θα προέρχεται από τα προκριματικά, ενώ στον τρίτο γύρο θα παίξει πιθανότατα με το Νο 2 της Παγκόσμιας κατάταξης, Άσλεϊ Μπάρτι.

Από την πλευρά του ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο τον ιδιαίτερα φορμαρισμένο, Αντρέι Ρούμπλεβ. Στο δεύτερο γύρο θα παίξει με το νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στους Σιμόν και Φρατάντζελο και αν προκριθεί από εκεί θα βρει πιθανότατα στο δρόμο του τον Νικ Κύργιο. Αν συνεχίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα βρει κατά σειρά πιθανότατα απέναντι τους του Αγκουτ, Τιμ και Ναδάλ.

Δίχως αμφιβολία η κλήρωση δεν ήταν η καλύτερη δυνατή για το ελληνικό δίδυμο.

Photo credits: AP Photo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ