ΤΕΝΙΣ

US Open: Μετ' εμποδίων στον 2ο γύρο ο Ζβέρεφ

Germany's Alexander Zverev waves to the crowd after losing to Austria's Dominic Thiem in their semifinal match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Friday, Jan. 31, 2020. (AP Photo/Andy Brownbill)
Germany's Alexander Zverev waves to the crowd after losing to Austria's Dominic Thiem in their semifinal match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Friday, Jan. 31, 2020. (AP Photo/Andy Brownbill) AP PHOTO/ANDY BROWNBILL

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ κέρδισε αρκετά δύσκολα τον Κέβιν Άντερσον στην πρεμιέρα του στο Αμερικανικό Όπεν παίρνοντας μια μεγάλη ανάσα ανακούφισης.

Από τη μέρα της κλήρωσης του Αμερικανικού Όπεν γνωρίζαμε ότι ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ δεν θα είχε καθόλου εύκολο έργο στην πρεμιέρα του στη διοργάνωση

Σύμφωνοι, ο Κέβιν Άντερσον δεν βρίσκεται και στην καλύτερη του κατάσταση, επανέρχεται από τραυματισμό και δεν έχει καθόλου ρυθμό αλλά και πάλι, είναι πρώην Τοπ10 τενίστας και φιναλίστ της διοργάνωσης το 2017.

Τελικά, ο Νοτιοαφρικανός όντως δυσκόλεψε αρκετά τον 23χρονο Γερμανό ο οποίος κατόρθωσε, παρόλα αυτά να πάρει τη νίκη με 3-1 σετ, 7-6(2), 5-7, 6-3, 7-5και να προκριθεί στον 2ο γύρο της διοργάνωσης.

Είναι μια νίκη-ανακούφιση για τον Γερμανό που δεν είναι και υπόδειγμα σταθερότητας καθώς το "χοντρό" πρόβλημα που έχει με τα διπλά λάθη και όχι μόνο, τον καθιστά ευάλωτο στην ήττα σχεδόν σε κάθε ματς που αγωνίζεται.

Κατάφερε πάντως να περιορίσει τα διπλά λάθη σε 6 στην πρεμιέρα του στη διοργάνωση ενώ ήταν "κυνικός" στις ελάχιστες break point ευκαιρίες που είχε εκμεταλλευόμενος 3/4. Με τον wild card Μπράντον Νακασίμα (Νο223) θα παίξει τώρα ο Σάσα που διασταυρώνεται αρκετά αργότερα στο τουρνουά με τον Στέφανο Τσιτσιπά, στον προημιτελικό γύρο.

MEN’S DRAW| WOMEN’S DRAW| OOP(-7h)

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ