ΤΕΝΙΣ

Βόλφγκανγκ Τιμ: "Ο Ντομινίκ θα παίξει και στα δυο Slams"

Austria's Dominic Thiem plays a shot back between his legs to Serbia's Novak Djokovic during the men's singles final at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Sunday, Feb. 2, 2020. (AP Photo/Andy Brownbill)
Austria's Dominic Thiem plays a shot back between his legs to Serbia's Novak Djokovic during the men's singles final at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Sunday, Feb. 2, 2020. (AP Photo/Andy Brownbill) AP PHOTO/ANDY BROWNBILL

Μπορεί το δίλημμα “US Open ή Roland Garros” να κυριαρχεί στα κεφάλια αρκετών τενιστών, όμως δεν ισχύει κάτι τέτοιο για τον Ντομινίκ Τιμ.

Όπως αποκάλυψε ο πατέρας του Αυστριακού τενίστα, Βόλφγκανγκ Τιμ, ο Ντομινίκ θα ετοιμαστεί κατάλληλα για να αγωνιστεί σε διάστημα πέντε εβδομάδων, τόσο στο Αμερικανικό όσο και στο Γαλλικό Όπεν.

Ο Νο3 τενίστας του κόσμου έχει να υπερασπιστεί αρκετούς πόντους στα δυο εναπομείναντα Grand Slams που βρίσκονται (ακόμη) στο καλεντάρι του 2020 και δεν σκοπεύει να απουσιάσει σε κάποιο από αυτά.

“Ο Ντομινίκ θα παίξει και στη Νέα Υόρκη και στο Παρίσι. Θα είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες στον προγραμματισμό των τουρνουά μετά τον κορονοϊό και περιμένει πως και πως να αγωνιστεί μέσα σε λίγες εβδομάδες, σε δυο Majors”, τόνισε ο πατέρας του Ντόμι.

Πάντως, δεν είναι το ίδιο εύκολο να αποφασίσει κάποιος τενίστας να αγωνιστεί και στα δυο Grand Slams, μιας και US Open και Roland Garros απέχουν χρονικά μόλις μια εβδομάδα.

Το Αμερικανικό Όπεν έχει προγραμματιστεί για τις 31 Αυγούστου - 13 Σεπτεμβρίου, ενώ το Γαλλικό Όπεν για τις 20 Σεπτεμβρίου - 4 Οκτωβρίου.

Αυτό σημαίνει, πως υπάρχει μόλις μια εβδομάδα κενή για προπόνηση σε διαφορετική επιφάνεια, αλλά και για προετοιμασία εκ νέου ενόψει best of five αναμετρήσεων. Σίγουρα, η φυσική κατάσταση αρκετών αθλητών δεν θα είναι και στην καλύτερη φάση.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ