ΤΕΝΙΣ

Wimbledon: Ο μεγαλύτερος στόχος της Μπάρτι

Sofia Kenin of the U.S. reacts during her semifinal match against Australia's Ashleigh Barty at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Thursday, Jan. 30, 2020. (AP Photo/Lee Jin-man)
Sofia Kenin of the U.S. reacts during her semifinal match against Australia's Ashleigh Barty at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Thursday, Jan. 30, 2020. (AP Photo/Lee Jin-man) AP

Η Άσλεϊ Μπάρτι σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε ότι η κατάκτηση του Wimbledon είναι ο μεγαλύτερος στόχος της καριέρας της.

Το Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, μπορεί να κατέκτησε πέρυσι το Roland Garros, όμως αυτός δεν ήταν ο τίτλος που ονειρευόταν από μικρή.

Κι αν η πιο εύκολη πρόβλεψη είναι να πει κανείς πως το Αυστραλιανό Όπεν είναι το τουρνουά των ονείρων της, τότε όχι, η Μπάρτι εξέπληξε άπαντες με την απάντησή της στην ερώτηση για το ποιον τίτλο θέλει να κατακτήσει περισσότερο στην καριέρα της, καθώς δεν είναι το τρόπαιο της Μελβούρνης.

Το όνειρό της, είναι να θριαμβεύσει στο Wimbledon, καθώς ήταν το πρώτο μεγάλο τουρνουά που κατέκτησε στην κατηγορία των Juniors (15 χρονών) το 2011.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Στα πρώτα χρόνια της καριέρας μου… χάθηκα λίγο. Εγκατέλειψα το τένις για ένα διάστημα και δεν ήθελα να συνεχίσω. Ευτυχώς, δεν ήταν οριστική αυτήν μου η απόφαση και επέστρεψα καλύτερη από ποτέ.

Το μεγαλύτερό όνειρό μου είναι να κερδίσω το Wimbledon. Δεν έχω αμφιβολία για αυτό. Είναι ο μεγαλύτερος μου στόχος. Δεν ήθελα να το πω δημόσια, γιατί φοβόμουν ότι θα με φορτώσει με μεγαλύτερη πίεση όταν παίζω εκεί, όμως άλλαξα γνώμη πρόσφατα.

Θέλω να ξέρουν όλοι πως το Wimbledon είναι ο μεγαλύτερος μου στόχος και όταν θα παίζω εκεί, θα πρέπει κάποια αντίπαλός μου να κάνει εξωπραγματικό παιχνίδι για να με κερδίσει”.

Πηγή: Tennis24

Photo credits: AP Photo/Lee Jin-man

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ