Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παναθηναϊκός βόλεϊ γυναικών: Συμφώνησε με τη Χαντάβα

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΠΑΟΚ- ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΠΑΟΚ- ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε σε όλα με την Εύα Χαντάβα η οποία θα ενισχύσει το τριφύλλι στη φετινή του προσπάθεια.

Σε συμφωνία με την Εύα Χαντάβα για να συνεχίσει την καριέρα της στον Παναθηναϊκό ήρθαν οι άνθρωποι του τριφυλλιού με την 30χρονη ακραία να ενισχύει αφάνταστα τους πράσινους στην προσπάθεια τους τη φετινή σεζόν.

Η 30χρονη που πέρυσι έπαιζε στον ΠΑΟΚ ξεκίνησε την καριέρα της στον Γ.Σ. Γρεβενών και ακολούθησαν Ηρακλής, Ολυμπιακός, Terre Verdiane Fontanellato (Ιταλία), Καρσίγιακα (Τουρκία) και Φ.Ο. Βριλησσίων. Το 2011 κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας με τον Ολυμπιακό, ενώ το 2014 αναδείχθηκε ως MVP του πρωταθλήματος με τον Φ.Ο. Βριλησσίων. Εν συνεχεία έπαιξε σε Nakhonnon VC, Nakhonnon 3BB (Ταϊλάνδη), Λοκομοτίβ Μπακού (Αζερμπαϊτζάν), CSM Târgoviște (Ρουμανία) και Φλουμινένσε (Βραζιλία). Το 2016 κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Ρουμανία με την Târgoviște.

Τις δύο τελευταίες χρονιές είχε επιστρέψει στην Ελλάδα φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ και πλέον από εδώ και στο εξής θα παίζει με το τριφύλλι στο στήθος. Η διεθνής βολεϊμπολίστρια μάλιστα αυτοανακοινώθηκε μόνη της μέσα από τους λογαριασμούς της στα social.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ