ΒΟΛΕΪ

Ανδρεάδης: "Είμαστε καλύτερη ομάδα και θα πάρουμε το πρωτάθλημα"

ΚΥΠΕΛΛΟ / FINAL-4 ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ 2019 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / FINAL-4 ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ 2019 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Την πίστη του ότι ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει το πρωτάθλημα εξέφρασε μιλώντας στον Sport24 Radio 103,3 ο Ανδρέας Ανδρεάδης.

Ο Ολυμπιακός παρά τις σημαντικές απουσίες των Αλεξίεφ και Κουμεντάκη πάλεψε κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά ηττήθηκε με 3-1 σετ. Μετά το τέλος του αγώνα ο Ανδρέας Ανδρεάδης σήμανε την αντεπίθεση ενόψει της συνέχειας της σεζόν και φυσικά των τελικών της Volleyleague.

Ο κεντρικός των ερυθρολεύκων μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και εξέφρασε την πίστη του ότι ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρεάς Ανδρεάδης τόνισε: "Αν εξαιρέσουμε το δεύτερο σετ, τα υπόλοιπα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Είχαμε απουσίες αλλά η ομάδα μας είναι δομημένη σε καλές βάσεις. Αν δεν κάναμε κάποια λάθη θα μπορούσαμε να είχαμε προκριθεί. Επικεντρωνόμαστε στον επόμενο στόχο μας που είναι το πρωτάθλημα. Σταθήκαμε πολύ καλά αλλά πληρώσαμε τα λάθη μας. Χρειαζόμαστε ξεκούραση και να επανέλθουν οι τραυματίες. Ο κόσμος δεν πρέπει να απογοητεύεται. Είμαστε καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ και θα πάρουμε το Πρωτάθλημα που είναι και πιο σημαντικός τίτλος".

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ