ΒΟΛΕΪ

Έκκληση της Εθνική βόλεϊ γυναικών για τηλεοπτική κάλυψη στο Eurovolley

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΕΛΛΑΔΑ - ΝΟΡΒΗΓΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΕΛΛΑΔΑ - ΝΟΡΒΗΓΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τα κορίτσια της Εθνικής ομάδας βόλεϊ με δήλωσή τους ζητούν να δοθεί λύση και να μεταδοθούν οι αγώνες τους στην τελική φάση του Eurovolley.

Την Παρασκευή (23/08) η Εθνική ομάδα βόλεϊ των γυναικών επιστρέφει στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μετά από 18 χρόνια. Αν μη τι άλλο πρόκειται για μία ιστορική στιγμή η οποία ήρθε μετά από σκληρή δουλειά του προπονητικού τιμ και των κοριτσιών.

Η Εθνική ομάδα συμμετέχει στον πρώτο όμιλο μαζί με τις Γαλλία, Βουλγαρία, Σερβία, Φινλανδία και Τουρκία η οποία είναι και η διοργανώτρια χώρα.

Μόνο που τις προσπάθειές του Ναράνχο και των κοριτσιών δεν θα μπορέσουμε να τις παρακολουθήσουμε σε κάποιο ελληνικό κανάλι. Το τίμημα που ζήτησαν οι διοργανωτές για την μετάδοση ήταν ιδιαίτερα υψηλό και η ΕΡΤ που ενδιαφέρθηκε για τα τηλεοπτικά δικαιώματα δεν προχώρησε την υπόθεση.

Οι διεθνείς μέσα από επιστολή που έστειλαν ζητούν να βρεθεί λύση στο θέμα έστω την τελευταία στιγμή και να μεταδοθούν οι αγώνες τους στην τελική φάση του Eurovolley.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν: "Έχουμε κάνει προσπάθεια όλο αυτόν τον καιρό και νιώθουμε ότι δεν ανταμείβονται οι κόποι μας όπως πρέπει! Σαν ομάδα είμαστε παράδειγμα υπομονής, επιμονής και δουλειάς κάτω από δύσκολες συνθήκες και αυτό το δείχνουμε στο γήπεδο. Πολλοί φίλοι του βόλεϊ πρέπει να έχουν την ευκαιρία να δούνε αυτή την προσπάθειά μας!

Λείπουμε από τα σπίτια μας και τις ζωές μας όλα τα καλοκαίρια (γιορτές κτλ) και θέλουμε να έχουμε το δικαίωμα να μοιραστούμε τις όμορφες στιγμές του γηπέδου με τους ανθρώπους που αφήνουμε πίσω (γονείς , φίλους) αφού και αυτοί είναι μέρος της θυσίας που κάνουμε καθημερινά! Ως νούμερο 1 γυναικείο άθλημα στην Ελλάδα θα έπρεπε να είναι δεδομένο ότι επιστρέφοντας σε πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα μετά από 18 χρόνια, θα έχουμε έστω τηλεοπτική κάλυψη!

Πρέπει να μας δουν όλοι όσοι αγαπούν το βόλεϊ. Να μας δουν τα κορίτσια και αγόρια που θέλουν να δουν το πρότυπο τους να παίζει στην τηλεόραση. Πρέπει να μας δουν όλοι οι παίκτες που θέλουν να μάθουν βλέποντας αγώνες, Όλοι οι γονείς, φίλοι, κοντινοί άνθρωποι που θέλουν να θαυμάσουν τους κόπους μας μετά από τόσα χρόνια και να έχουν να υπερηφανεύονται για καιρό. Αλλά πρέπει να μας δουν και όλοι εκείνοι που θα μας δουν για πρώτη φορά και ίσως αγαπήσουν ακόμα καλύτερα το άθλημα. Όλοι αυτοί θα έπρεπε να μπορούν να δουν τους αγώνες μας δωρεάν στην τηλεόραση! Ας ελπίσουμε ότι έστω και τελευταία στιγμή θα υπάρξει τηλεοπτική κάλυψη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ