ΒΟΛΕΪ

Eurovolley: Η Εθνική καθάρισε την Ρουμανία και ετοιμάζεται για "τελικό" με Πορτογαλία

SILVER EUROPEAN LEAGUE VOLLEY / ÅËËÁÄÁ - ÁÕÓÔÑÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SILVER EUROPEAN LEAGUE VOLLEY / ÅËËÁÄÁ - ÁÕÓÔÑÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Εθνική ομάδα βόλεϊ των ανδρών επικράτησε με 3-1 σετ της Ρουμανίας για τον Α' όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και θα διεκδικήσει κόντρα στην Πορτογαλία την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Αποστολή εξετελέσθη! Η Εθνική ομάδα βόλεϊ ανδρών χρειαζόταν δύο νίκες στους "τελικούς" που είχε να δώσει στις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές για τον Α' όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (διεξάγεται στο Μονπελιέ της Γαλλίας) και από το βράδυ της Δευτέρας μπορεί να ατενίζει το άμεσο μέλλον με αισιοδοξία, έχοντας κάνει το πρώτο από τα δύο βήματα.

Και αυτό γιατί, παίζοντας με πάθος αλλά και συγκέντρωση, οι παίκτες του Δημήτρη Ανδρεόπουλου επικράτησαν με 3-1 σετ (23-25, 26-24, 27-25, 25-21) στην κόντρα τους με την Ρουμανία και πλέον έχουν να ξεπεράσουν ένα ακόμα εμπόδιο στο δρόμο για την επόμενη φάση.

Αυτό ακούει στο όνομα Πορτογαλία, με την γαλανόλευκη να θέλει νίκη την Τρίτη ακόμα και με 3-2 για να εξασφαλίσει 100% την πρόκριση στις 16 κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης και να μην εξαρτάται από το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα του ομίλου μεταξύ της Ρουμανίας και της Πορτογαλίας, που θα λάβει χώρα την Τετάρτη.

Όσον αφορά στη νικηφόρα αναμέτρηση με τους Ρουμάνους, πρώτος σκόρερ για την Εθνική ήταν ο Ζουπάνης (19 πόντοι) ενώ καλό ματς έκαναν και οι δύο ακραίοι Πρωτοψάλτης και Φράγκος που σημείωσαν 17 και 14 πόντους έκαστος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ