ΒΟΛΕΪ

Φοίνικας: Διαζύγιο με Παβλίσεβιτς

Φοίνικας: Διαζύγιο με Παβλίσεβιτς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ράτκο Παβλίσεβιτς έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με τον Φοίνικα με τον 55χρονο Σέρβο να ολοκληρώνει έτσι την δεύτερη θητεία του στον πάγκο της ομάδας της Σύρου.

Η δεύτερη θητεία του Ράτκο Παβλίσεβιτς στον πάγκο του Φοίνικα Σύρου ONEX ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (24/02). Ο 55χρονος Σέρβος κόουτς έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με την ομάδα της Σύρου.

Η πρώτη πρόσληψη του ανακοινώθηκε από τον Φοίνικα στις 20 Ιουνίου 2014. Στο τέλος της σεζόν 2014-15 ο Φοίνικας τερμάτισε στην 3η θέση και ο Παβλίσεβιτς πήγε στην Ελβετία για λογαριασμό της Αμρισβίλ στην οποία έμεινε τρία χρόνια. Τη σεζόν 2017-18 πήρε την 3η θέση με την Αμρισβίλ στην ελβετική Λιγκα και έφτασε μέχρι τους «8» του CEV Cup.

Στις 18 Οκτωβρίου 2018 ανακοινώθηκε η επιστροφή του στον Φοίνικα Σύρου στη θέση του Νίκου Ζαλμά ο οποίος λόγω προσωπικών προβλημάτων δε μπορούσε να συνεχίσει τη συνεργασία του.

Mετά την 3η θέση που πήρε ο Α.Ο.Φοίνικας Σύρου τη σεζόν 2018-19 ο Παβλίσεβιτς ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Α.Ο.Φοίνικα Σύρου μέχρι και τη σεζόν 2020-21.

Η ανακοίνωση: "Το ΤΑΑ Α.Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ ΟΝΕΧ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Ratko Pavlicevic. Ευχαριστούμε τον προπονητή για την πολυετή προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ