ΒΟΛΕΪ

Κορονοϊός: Αναβλήθηκε το Final-4 του Κυπέλλου βόλεϊ της Σύρου

VOLLEY LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΚΗΦΙΣΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
VOLLEY LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΚΗΦΙΣΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η απόφαση του Υπουργείου Υγείας για διεξαγωγή κεκλεισμένων των θυρών των αθλητικών εκδηλώσεων για τις επόμενες δύο εβδομάδες οδήγησε στην αναβολή του Final-4 του του Κυπέλλου που ήταν προγραμματισμένο για τις 13-14 Μαρτίου.

Η απόφαση του Υπουργείου Υγείας για διεξαγωγή όλων των αθλητικών εκδηλώσεων κεκλεισμένων των θυρών για τις επόμενες δύο εβδομάδες οδήγησε στην αναβολή του Κυπέλλου βόλεϊ που ήταν να διεξαχθεί στη Σύρο 13-14 Μαρτίου.

Η ΕΟΠΕ προχώρησε σχετική ανακοίνωση που ανέφερε:

"Μετά την απόφαση του Υπουργείου Υγείας η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ανακοινώνει την αναβολή του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών που ήταν προγραμματισμένο για το διήμερο 13-14 Μαρτίου στην Ερμούπολη της Σύρου".

Πλέον αναμένεται η νέα ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων και να δούμε αν τελικά θα γίνει καθώς πιέζουν οι ημερομηνίες αφού το αργότερο έως τις 15 Μαΐου οι παίκτες όλων των ομάδων πρέπει να διαθέσιμοι για τις εθνικές και για να χωρέσει στο πρόγραμμα το Final-4 με τα υπάρχοντα δεδομένα θα πρέπει να υπάρξει αλλαγή σε κάποια από τις αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Να θυμίσουμε πως στο Final-4 έχουν προκριθεί Ολυμπιακός, Φοίνικας Σύρου, ΠΑΟΚ και Κηφισιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ