ΒΟΛΕΪ

Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Στο Final-4 ο Φοίνικας Σύρου

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΚΗΦΙΣΙΑ - ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΚΗΦΙΣΙΑ - ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στο πέμπτο Final-4 Κυπέλλου Ελλάδας της ιστορίας του προκρίθηκε ο Φοίνικας Σύρου, ο οποίος πέρασε από την Πολίχνη με 3-1 σετ επί του Πήγασου.

Στο πέμπτο Final-4 Κυπέλλου Ελλάδας της ιστορίας του και πρώτο μετά το 2015 προκρίθηκε ο Φοίνικας Σύρου, ο οποίος πέρασε από την Πολίχνη με 3-1 σετ επί του Πήγασου στο τελευταίο παιχνίδι των προημιτελικών.

Ο Ράτκο Παβλίσεβιτς παρέταξε όλα τα όπλα του στη Θεσσαλονίκη και ο Φοίνικας προηγήθηκε με 2-0 σετ. Οι γηπεδούχοι στο τρίτο σετ ρίσκαραν στο σερβίς, προηγήθηκαν μέχρι και 8 πόντους (16-8), όμως οι Συριανοί μείωσαν σε 17-16 με το φλοτ σερβίς του Παναγιώτη Παπαδόπουλου που δυσκόλεψε την αντίπαλη υποδοχή.

Ο Πήγασος άντεξε την πίεση και μείωσε σε 2-1 σετ (23-25). Στο τέταρτο σετ, ο Φοίνικας Σύρου με όπλο το μπλοκ πήρε διαφορά από την αρχή την οποία διατήρησε για το τελικό 25-17.

Ο Φοίνικας Σύρου θα μάθει τον αντίπαλό του (Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ ή Ηρακλή) στο final-4 της Ιεράπετρας (19-20/4) στη κλήρωση της Παρασκευής (22/2, 12.00) που θα γίνει στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ.

Διαιτητές: Παπακοσμάς, Μαυρίδης

Τα σετ: 14-25, 11-25, 25-23, 17-25

ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ (Κράβαρικ): Γεωργιάδης, Μιχελάκης, Ποχάνης, Χρηστινίδης, Αλεξίου, Λινάρδος / Τζιάβρας (λ), Τσιράκης, Μπαρδούκας, Κοτζάι, Αντύπας, Σδραυκάκης.

ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ (Παβλίσεβιτς): Παπαδόπουλος, Φίλιο, Εβάντρο, Λέσκοφ, Βουλκίδη, Καϊσλασάλο / Βελούδης, Αχιλλεόπουλος (λ), Αδάμ, Κιόσης.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ