ΒΟΛΕΪ

Λαμία βόλεϊ: Απέκτησε την Αμερικανίδα Τιέρα Λι

Λαμία βόλεϊ: Απέκτησε την Αμερικανίδα Τιέρα Λι

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών της Λαμίας απέκτησε την 22χρονη Αμερικανίδα πασαδόρο, Τιέρα Λι, η οποία ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο George Washington.

Μία ακόμα μεταγραφή πραγματοποίησε η ομάδα βόλεϊ γυναικών της Λαμία. Ο ΑΟΛ απέκτησε την 22χρονη Αμερικανίδα πασαδόρο, Τιέρα Λι, η οποία ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο George Washington.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: "Ο Α. Ο. Λαμίας 2013 είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει την δεύτερη ξένη αθλήτρια για την στελέχωση της ομάδας μας, στη νευραλγική θέση της πασαδόρου, την 22χρονη εκρηκτική αμερικανίδα Jaimeson Tierra Lee.

Η αθλήτρια γεννήθηκε στις 19/06/1998 στο Austin του Τέξας ,από αθλητική οικογένεια, κόρη της Vernoica και του Carmelo Lee (η μητέρα έπαιζε βόλεϊ στο Long Beach State ενώ ο πατέρας έπαιξε μπάσκετ), έχει ύψος 1,79 μ. και αγωνίζεται στην θέση του πασαδόρου.

Το 2016 ως πρωτοεμφανιζόμενη στο Πανεπιστήμιο George Washington σε 62 σετ σε 22 αγώνες στην πρώτη σεζόν 2η στις assist της ομάδας.

Το 2017 ως δευτεροετής φοιτήτρια εμφανίστηκε σε 114 σετ πάνω από 30 αγώνες τερματίζοντας 1η σε assist και 1η σε άσους.

Το 2018 σε 92 σετ σε 23 αγώνες και ήταν πρώτος πασαδόρος της ομάδας της, τερματίζοντας ως MVP, 1η σε assist, 2η σε πόντους, 2η σε μπλοκ, ενώ προσκλήθηκε στην Εθνικής Ομάδας Κολλεγίων.

Τέλος το 2019 σε 100 σετ πάνω από 29 αγώνεςτερμάτισε στις πέντε πρώτες καλύτερες αθλήτριες βόλεϊ όλων των ομάδων σε τέσσερις κατηγορίες: 1η σε assist, 2η σε πόντους, 3η σε μπλοκ και άσουςΨηφίστηκε Παίκτρια της Εβδομάδας και της Αποικίας.

Σε δηλώσεις που έκανε μετά από την ανακοίνωση της μεταγραφής της είπε: «Είμαι ενθουσιασμενη που ήρθα να παίξω στην Ελλάδα και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα μου να φτάσει όσο ψηλότερα μπορεί. Ευχαριστώ τον προπονητή μου και την διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, που μου δίνει δύναμη να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου να γίνουμε ανταγωνιστικοί στο δύσκολο πρωτάθλημα της ελληνικής Volleyleague και να πετύχουμε την του στόχους μας».

Το Δ.Σ. του Α. Ο. Λαμίας 2013 καλωσορίζει την Lee στην οικογένειά

του και της εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ. Σ. ΤΟΥ Α. Ο. ΛΑΜΙΑΣ 2013"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ