ΒΟΛΕΪ

Λιγκ Καπ βόλεϊ: Στο ΟΑΚΑ το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ / ΚΟΥΝΕΟ-ΠΑΟ / FINAL FOUR / CEV CUP / CUNEO-PANATHINAIKOS
ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ / ΚΟΥΝΕΟ-ΠΑΟ / FINAL FOUR / CEV CUP / CUNEO-PANATHINAIKOS ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι δύο τελικοί του Λιγκ Καπ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό θα διεξαχθούν στις 12 και 19 Φεβρουαρίου με τον δεύτερο αγώνα να διεξάγεται στο ΟΑΚΑ.

Την ευκαιρία να δουν αγώνα βόλεϊ στο ΟΑΚΑ θα έχουν οι φίλοι του αθλήματος μετά από σχεδόν 4000 μέρες! Το τελευταίο ματς που είχε διεξαχθεί εκεί ήταν ο τελικός του CEV Cup ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Λοκομοτίβ Μπελογκόριε στις 22/3/2009.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού πρότειναν να διεξαχθεί εκεί ο δεύτερος τελικός του Λιγκ Καπ με τον Ολυμπιακό κάτι που τελικά θα γίνει.

Έτσι, οι δύο ομάδες θα παίξουν το πρώτο ματς στις 12 Φεβρουαρίου στο "Μελίνα Μερκούρη" (έγιναν προσπάθειες και για το ΣΕΦ), ενώ η ρεβάνς στις 19 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Οι διπλοί τελικοί του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς 2019-20 μεταξύ του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. και του Παναθηναϊκού Α.Ο. θα γίνουν 12 και 19 Φεβρουαρίου 2020. Ο πρώτος τελικός θα γίνει 12/2 στο γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη. Ο δεύτερος τελικός θα γίνει στις 19/2 στο κλειστό γυμναστήριο των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων (Ο.Α.Κ.Α) όπου θα τοποθετηθεί δάπεδο ταραφλέξ. Τις επόμενες ημέρες Αγωνιστική Επιτροπή της Ε.Σ.Α.Π. θα αποφασίσει τις λεπτομέριες των δύο αγώνων με την προοπτική να είναι διαφήμιση και προβολή για το επαγγελματικό βόλεϊ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ