ΒΟΛΕΪ

Μπαίνει στη μάχη του Champions League βόλεϊ ανδρών ο ΠΑΟΚ

Μπαίνει στη μάχη του Champions League βόλεϊ ανδρών ο ΠΑΟΚ
MOTIONTEAM

Η ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ στο Champions League βόλεϊ ανδρών ξεκινάει την Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου, από την πόλη Νεϊρεγκιχάζι της Ουγγαρίας και αντιμετωπίζει την Κασνιμπάρτσικα.

Η ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ στο Champions League βόλεϊ ανδρών ξεκινάει την Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου, από την πόλη Νεϊρεγκιχάζι της Ουγγαρίας. Ο δικέφαλος αγωνίζεται στον Α' προκριματικό γύρο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης και θα αντιμετωπίσει την Κασνιμπάρτσικα στον πρώτο αγώνα που θα γίνει την Δευτέρα (8/10 στις 20.00 ώρα Ελλάδας) με διαιτητές τους Σίνιτσα Οβούκα από τη Βοσνία Ερζεγοβίνη και τον Ρουμάνο, Λουτσιάν Βασίλε Ναστάσε.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ έχει στη σύνθεση της τρεις ξένους. Τον Βενεζουελάνο πασαδόρο Χούλιο Κάρλος Παέζ Ντίαζ που υπήρξε και συμπαίκτης του κεντρικού του ΠΑΟΚ Ιβάν Μαρκέζ, ο ακραίος Βλάντο Μίλεφ από την ΠΓΔΜ και ο Σλοβάκος κεντρικός Λούμπος Μάκο. Προπονητής είναι ο παλιός διεθνής Μάρεκ Καρντός. Η Κασνιμπάρτσικα δεν έχει να επιδείξει κάτι το εντυπωσιακό στα κύπελλα Ευρώπης και είναι στα μέτρα του ΠΑΟΚ.

Η ελληνική ομάδα θέλει να πάρει νίκη από τον πρώτο αγώνα ώστε να κάνει εύκολη την υπόθεση της πρόκρισης στον αγώνα ρεβάνς που θα γίνει την Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου στο "Παλατάκι" (19.00).

Ο ΠΑΟΚ εφόσον προκριθεί θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες (23-30/10) τη νικήτρια του ζευγαριού μεταξύ της τουρκικής BBSK Κωνσταντινούπολης και της φινλανδικής Ford Store, Λεβοράντα Σασταμάλα, την οποία ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε και τη σεζόν 2017-18.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ