ΒΟΛΕΪ

Ο Νγκαμπέτ συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση

France's Earvin Ngapeth (9) is held back by teammate Jenia Grebennikov, right, while having words with Canada's Steve Marshall, left, as Canada's John Gordon Perrin, center, watches during a men's preliminary volleyball match at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Thursday, Aug. 11, 2016. (AP Photo/Jeff Roberson)
France's Earvin Ngapeth (9) is held back by teammate Jenia Grebennikov, right, while having words with Canada's Steve Marshall, left, as Canada's John Gordon Perrin, center, watches during a men's preliminary volleyball match at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Thursday, Aug. 11, 2016. (AP Photo/Jeff Roberson) AP

Ο Έρβιν Νγκαμπέτ συνελήφθη στην Βραζιλία για σεξουαλική παρενόχληση και μετά από ένα 24ωρο πλήρωσε εγγύηση και αφέθηκε ελεύθερος. (VIDEO)

Δίχως αμφιβολία ο Έρβιν Νγκαμπέτ είναι από τους πλέον αυτοκαταστροφικούς αθλητές όχι μόνο του βόλεϊ, αλλά γενικότερα του παγκόσμιου αθλητισμού. Ο Γάλλος σούπερ σταρ απασχολεί συνεχώς τις Αρχές για τα καμώματα του εκτός αγωνιστικών χώρων.

Το τελευταίο εξ αυτών συνέβη τις προηγούμενες ημέρες στην Βραζιλία.

Ο Νγκαμπέτ βρέθηκε εκεί με την αποστολή της Ζενίτ για το παγκόσμιο πρωτάθλημα συλλόγων. Ένα βράδυ βγήκε μαζί με τους συμπαίκτες του σε μπαρ και εκεί παρενόχλησε σεξουαλικά μία θαμώνα που πέρασε από μπροστά του κάτι που θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί.

Ο Γάλλος ακραίος, αφού πρώτα ισχυρίστηκε ότι αυτό είναι γαλλικός... χαιρετισμός, αποδέχθηκε την κατηγορία αμέσως μετά την σύλληψή του και πέρασε ένα 24ωρο στο κρατητήριο. Την επόμενη ημέρα ο δικηγόρος του πλήρωσε την εγγύηση και ο 28χρονος αφέθηκε ελεύθερος.

Φυσικά, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Έρβιν Νγκαμπέτ απασχολεί τις Αρχες. Πριν από περίπου ένα χρόνο τιμωρήθηκε με ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή για το γεγονός ότι παρέσυρε και τραυμάτισε με το όχημα του τρεις άνδρες πριν από τρία χρόνια.

Διαβάστε ακόμα:

Η πολυτάραχη ζωή του Έρβιν Νγκαμπέτ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ