ΒΟΛΕΪ

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το τουρνουά "Δημήτρης Καλαϊτζής"

VOLLEY LEAGUE / ΚΥΖΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
VOLLEY LEAGUE / ΚΥΖΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

O Παναθηναϊκός νίκησε με 3-1 σετ τον ΑΟΠ Κηφισιάς στον τελικό του τουρνουά "Δημήτρης Καλαϊτζής" που διοργάνωσε ο Απόλλων Σμύρνης στο γυμναστήριο του στη Ριζούπολη και πήρε την πρώτη θέση.

O Παναθηναϊκός νίκησε με 3-1 σετ τον ΑΟΠ Κηφισιάς στον τελικό του τουρνουά "Δημήτρης Καλαϊτζής", που διοργάνωσε με επιτυχία ο Απόλλων Σμύρνης στο γυμναστήριο του στη Ριζούπολη και όπως και στο τουρνουά της ΕΑΠ, πήρε την πρώτη θέση.

Η Κηφισιά πήρε το 1ο σετ, αλλά στη συνέχεια οι "πράσινοι" επικράτησαν στις λεπτομέρειες στα τρία επόμενα σετ. Για πρώτη φορά αγωνίστηκε αντίπαλος του Παναθηναϊκού ο Χρίστος Μπέλος.

Από τον Παναθηναϊκό ήταν στο γήπεδο, αλλά δεν έκανε καν ζέσταμα ο αρχηγός, Σωτήρης Πανταλέων, επειδή είχε πυρετό και προφυλάχθηκε. Βασικός κεντρικός αγωνίστηκε ο Πεντίδης.

Την απονομή στου νικητές έκανε το μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΠΑΑΑ, Ηλέκτρα Αντωνοπούλου.

Τα σετ: 23-25, 25-19, 31-29, 26-24

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δ.Ανδρεόπουλος): Γιάκομπσεν, Γιορντάνοφ, Χ.Ανδρεόπουλος, Ράπτης, Πελεκούδας, Πεντίδης / Ζήσης (λ), Παλαιολόγος, Φύτρος, Γαλιώτος.

ΑΟΠ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Αρσενιάδης): Nικολάκης, Ρουμελιωτάκης, Ρεκ, Χαντ, Παπαδόπουλος, Μελλές / Γκούζντα (λ), Κάπελας (λ), Μπέλος, Ρούσης.

Ο τελικός του τουρνουά χρησίμευσε ως δοκιμαστική διοργάνωση για νέους διαιτητές που εκπαιδεύονται για τους αγώνες της Α2 ανδρών και γυναικών υπό την εποπτεία του Βασίλη Ράπτη. Ο μικρός τελικός ματαιώθηκε καθώς λόγω των σφοδρών καιρικών φαινομένων του κυκλώνα "Ζορμπά" ο Ηρακλής Χαλκίδας δεν ταξίδεψε στην Αθήνα.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ