ΒΟΛΕΪ

ΟΦΗ βόλεϊ: Απέκτησε τον Λουκούμι

ΟΦΗ βόλεϊ: Απέκτησε τον Λουκούμι

Η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ ενισχύθηκε με τον Κολομβιανό ακραίο, Λουκούμι Ρεστρεπό Ουίλιαμ Αλεξάντερ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Τον αντικαταστάτη του Μίνα βρήκαν οι άνθρωποι της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ στο πρόσωπο του Λουκούμι Ρεστρεπό Ουίλιαμ Αλεξάντερ. Ο 26χρονος παίκτης γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα αφού έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Ορεστιάδα και τη Νίκη Αιγινίου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Το ΤΑΑ ΟΦΗ ανακοινώνει την συμφωνία με τον 26χρονο Κολομβιανό ακραίο Λουκούμι Ρεστρεπό Ουίλιαμ Αλεξάντερ (Lucumi Restrepo William Alexander), ο οποίος θα ενισχύσει την προσπάθεια του ΟΦΗ, στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος της Volley League.

Ο Λουκούμι γεννήθηκε στις 2 Ιουνίου 1994 στο Ζαρζάλ της Κολομβίας. Έχει ύψος 2 μέτρα. Εχει αγωνιστεί ξανά στο παρελθόν στο ελληνικό πρωτάθλημα στην Ορεστιάδα και τη Νίκη Αιγινίου.

O Λουκούμι είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Κολομβίας και αναμένεται στο Ηράκλειο την Τετάρτη (15/1) αργά το βράδυ για να ξεκινήσει προπονήσεις με τον ΟΦΗ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ