ΒΟΛΕΪ

Ολυμπιακός: Ψάχνει το θαύμα κόντρα στην Μόντενα

LEAGUE CUP / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
LEAGUE CUP / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού φιλοξενεί την πανίσχυρη Μόντενα στο "Μελίνα Μερκούρη" (12/12, 18.00) στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τους "32" του CEV Cup.

Οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού ξεκινούν την Πέμπτη 12/12 από το "Μελίνα Μερκούρη", όπου για την φάση των «32» του CEV υποδέχεται την σπουδαία Ιταλική Μόντενα (18.00, Cosmote Sport 6 HD).

Η ομάδα του Φερνάντο Μουνιόθ από το ξεκίνημα της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει ένα από τα φαβορί για το τρόπαιο, με την Μόντενα να θεωρείται από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Παίκτες όπως ο Αμερικανός ακραίος Μάτ Άντερσον, ο Ιταλός διαγώνιος Ιβάν Ζάιτσεφ, ο Αμερικανός πασαδόρος Μίκα Κρίστενσον είναι ορισμένοι που απαρτίζουν το ρόστερ της ομάδας που έχει δημιουργήσει ο Αντρέα Τζιάνι.

Όπως και ο Ολυμπιακός, έτσι και η Μόντενα προέρχονται από εντός έδρας ήττα την αγωνιστική που μας πέρασε στο Ιταλικό πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα ηττήθηκε από την Βερόνα με 3-2 σετ και μετά από 10 αγωνιστικές βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας με 25 βαθμούς.

Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν με 3-2 σετ από την Κηφισιά στο κλειστό του Ρέντη και ισοβαθμούν στη κορυφή της Volley League με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ στους 15 βαθμούς.

Ο επαναληπτικός αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων θα γίνει στις 19 Δεκεμβρίου και ώρα 21.30 στη Μόντενα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ