ΒΟΛΕΪ

Παναθηναϊκός: Δεν θα εκδώσει εισιτήρια για τον 2ο τελικό με τον Ολυμπιακό

LEAGUE CUP / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
LEAGUE CUP / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός έκανε γνωστό με ανακοίνωση ότι για λόγους ασφαλείας δεν θα εκδώσει εισιτήρια για τον δεύτερο τελικό του Λιγκ Καπ του βόλεϊ ανδρών κόντρα στον Ολυμπιακό.

Την Τετάρτη (19/2, 18.00) ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στο Κλειστό του Αγίου Θωμά τον Ολυμπιακό, στον δεύτερο τελικό του Λιγκ Καπ βόλεϊ ανδρών. Οι "πράσινοι" έκαναν γνωστό ότι για λόγους ασφαλείας δεν θα εκδώσουν εισιτήρια και πως δικαίωμα εισόδου θα έχουν μόνο τα μέλη του Συλλόγου.

Υπενθυμίζται ότι στον πρώτο τελικό ο Παναθηναϊκός είχε νικήσει με 3-2 στο κλειστό "Μελίνα Μερκούρη".

Αναλυτικά: " Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει πως, για λόγους ασφαλείας, δεν θα εκδώσει εισιτήρια για τον δεύτερο τελικό του Λιγκ Καπ του Βόλεϊ Ανδρών (19/2, 18.00) και ότι δικαίωμα εισόδου στο Κλειστό του Αγίου Θωμά θα έχουν μόνο τα μέλη του Συλλόγου.

Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι κάρτας μέλους του Παναθηναϊκού Α.Ο., που επιθυμούν να δώσουν το «παρών» στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, θα πρέπει να μπουν στο viva.gr σήμερα από τις 17.00 και να εκδώσουν το εισιτήριό τους δωρεάν, πληκτρολογώντας τον ΑΜΚΑ τους.

Να σημειώσουμε πως το κάθε μέλος του Συλλόγου έχει δικαίωμα να προμηθευτεί ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ, ο αριθμός των οποίων είναι περιορισμένος! Για την αποφυγή της δικής σας ταλαιπωρίας, να μην πλησιάζετε στο γήπεδο αν δεν έχετε στην κατοχή σας εισιτήριο. Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια, ενώ οι Θύρες θα ανοίξουν στις 17.00.

Όπως αποφασίστηκε στη σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού, δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο κλειστό με κάποια άλλη κάρτα πέραν των δημοσιογραφικών (ΕΣΗΕΑ, ΠΣΑΤ). Η είσοδος των εκπροσώπων του Τύπου θα γίνεται με την επίδειξη ταυτότητας της ΕΣΗΕΑ ή του ΠΣΑΤ, ενώ οι δημοσιογράφοι που δεν είναι κάτοχοι των προαναφερθέντων καρτών θα πρέπει να στείλουν το αίτημά τους στο email: [email protected] μέχρι την Τρίτη 18/2 στις 12.00.

Είμαστε βέβαιοι πως ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα στηρίξει την ομάδα με τον δικό του, μοναδικό τρόπο. Μόνο η φωνή σας αρκεί για να κάνετε αυτό που ξέρετε καλύτερα από τον καθένα: να αποτελέσετε τον «έβδομο παίκτη» της ομάδας μας, ώστε στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί. Οποιαδήποτε άλλη ενέργεια θα αποτελέσει «όπλο» του αντιπάλου. Γι’ αυτό μην απαντήσετε σε οποιαδήποτε πρόκληση!".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ