ΒΟΛΕΪ

Παναθηναϊκός: Συγχαρητήρια της ΠΑΕ και της ΚΑΕ στην ομάδα βόλεϊ για το πρωτάθλημα

VOLLEY LEAGUE / 2ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
VOLLEY LEAGUE / 2ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αναρτήσεις στα social media συνεχάρη την ομάδα βόλεϊ του τριφυλλιού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Volley League Ανδρών μετά από 14 χρόνια.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-1 σετ επί του Ολυμπιακού, έκανε το 2-0 στη σειρά και κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Volley League Ανδρών μετά από 14 χρόνια.

Η πράσινη ΠΑΕ συνεχάρη την ομάδα βόλεϊ του τριφυλλιού με αναρτήσεις στα social media. "Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στην κορυφή του ελληνικού βόλεϊ με την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά τις δύο νίκες επί του ΟΣΦΠ στον τελικό των play offs και έδωσε χαρά στα εκατομμύρια φιλάθλων του συλλόγου ανά τον κόσμο! Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός συγχαίρει θερμά τους αθλητές, τον προπονητή και τη διοίκηση για τη μεγάλη επιτυχία! Ευχή μας η εφετινή σεζόν να αποτελέσει την απαρχή για εδραίωση του Τριφυλλιού στην κορυφή του βόλεϊ!", ήταν το περιεχόμενο αυτής.

Από την πλευρά της, η πράσινη ΚΑΕ ανέφερε: " ΠPΩTAΘΛHTEΣ EΛΛAΔAΣ 2020! Μία ακόμα σπουδαία στιγμή στην ιστορία του Συλλόγου!​ Συγχαρητήρια πάνω από όλα στους αθλητές και στο τεχνικό επιτελείο αλλά και στην απερχόμενη διοίκηση που έφερε τον Παναθηναϊκό ξανά στην κορυφή".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 3-1: Πρωταθλητές οι πράσινοι μετά από 14 χρόνια

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ