ΒΟΛΕΪ

Παναθηναϊκός: Το ευχαριστώ της ομάδας βόλεϊ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

VOLLEY LEAGUE / 2ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
VOLLEY LEAGUE / 2ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σύσσωμη η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού και το τεχνικό τιμ εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τη συνεισφορά του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε μετά από 14 χρόνια στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος στο βόλεϊ ανδρών. Σύσσωμη η ομάδα και το τεχνικό τιμ εξέδωσαν ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τη συνεισφορά του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος

Αναλυτικά η ανακοίνωση την οποία προσυπογράφει και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου αναφέρει: "Θα θέλαμε να εκφράσουμε δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για όλα όσα έκανε τα δυο τελευταία χρόνια για την ομάδα μας αλλά και για όσα έχει κάνει ο ίδιος και η οικογένειά του για τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο.

Η στήριξη του ιδίου αλλά και ολόκληρης της διοίκησής του εκφράστηκε με κάθε τρόπο απέναντί μας, τηρώντας στο έπακρο κάθε του υπόσχεση, γεγονός που αποτέλεσε για εμάς κινητήριο δύναμη και κίνητρο για να επιστρέψει η ομάδα στην κορυφή του πρωταθλήματος μετά από 14 χρόνια.

Η ευγνωμοσύνη μας για όλα όσα έκανε ο ίδιος και οι συνεργάτες του ώστε να επιστρέψει η ομάδα στην κορυφή είναι ειλικρινής και απεριόριστη. Πρόεδρε σε ευχαριστούμε για όλα, είμαστε βέβαιοι ότι την επόμενη μέρα με όποιο τρόπο θέλεις εσύ και όπως έκανες στις λύπες μας αλλά και στις χαρές, θα είσαι κοντά μας!

Γιατί ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ είναι στιγμές… είναι δάκρυα… όπως αυτά που χύσαμε την Κυριακή το βράδυ, δάκρυα χαράς, υπομονής, επιμονής, δικαίωσης! Της δικής σου δικαίωσης ότι τα πρωταθλήματα κρίνονται στα γήπεδα και όχι στα χαρτιά… Πρόεδρε, ΝΙΚΗΣΑΜΕ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ