ΒΟΛΕΪ

Παναθηναϊκός βόλεϊ γυναικών: Στον Πανναξιακό Ρόγκα και Κωνσταντέλλου, πρασινίζει η Μεταξά

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΠΑΟ - ΑΣΠ ΘΕΤΙΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΠΑΟ - ΑΣΠ ΘΕΤΙΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού μετρά δύο ακόμα απώλειες αφού Ρόγκα και Κωνσταντέλλου θα συνεχίσουν στον Πανναξιακό, την ώρα που οι πράσινοι ετοιμάζουν την αντεπίθεσή τους.

Μετά τις Πότοκαρ, Βεργίδου, Καλαντάτζε που πήγαν στον ΠΑΟΚ, την Κελεσίδη που θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό, την Διώτη που θα συνεχίσει στην Ελβετία και τον Κυριάκο Καμπερίδη που επέστρεψε στην Κύπρο η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού μετρά δύο ακόμα απώλειες.

Η αρχηγός της ομάδας, Πένυ Ρόγκα, μετά από πέντε χρόνια παρουσίας στον Παναθηναϊκό αποφάσισε να μετακομίσει στην Νάξο και τον Πανναξιακό. Το ίδιο δρομολόγιο θα ακολουθήσει και η 23χρονη κεντρική, Έμιλυ Κωνσταντέλλου. Δύο παίκτριες που αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα που χτίζει ο Απόστολος Οικονόμου.

Την ίδια ώρα στον Παναθηναϊκό η νέα διοίκηση σήκωσε μανίκια και θα προσπαθήσει να φτιάξει μία όσο το δυνατόν περισσότερο αξιόμαχη ομάδα. Πρώτα απ’ όλα αναζητείται ο προπονητής που θα αναλάβει τη δημιουργία της με το όνομα του Γιάννη Νικολάκη να παίζει έντονα μαζί με ένα ακόμα από την ελληνική αγορά.

Στο κομμάτι των παικτριών υπάρχουν επαφές με τις εναπομείνασες παίκτριες από το ρόστερ όπως είναι η Σοφία Κοσμά και η Μαρία Οικονομίδου χωρίς να υπάρχει ακόμα συμφωνία. Παράλληλα, πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα αποκτηθούν τρεις ξένες παίκτριες οι θέσεις των οποίων θα εξαρτηθούν από τις Ελληνίδες που θα συμφωνήσουν.

Σίγουρα η μία θα είναι στη θέση της πασαδόρου αφού τα κουκιά είναι μετρημένα, ενώ για τις άλλες δύο θέσεις θα αποφασίσει ο προπονητής. Κινήσεις αναμένεται θα γίνουν και από την ελληνική αγορά. Η μία από αυτές αναμένεται να είναι η Ναταλία Μεταξά η οποία θα επιστρέψει στο Τριφύλλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ