ΒΟΛΕΪ

ΠΑΟΚ: Επέστρεψε ο Σωτηρίου

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΟΚ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΟΚ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Σωτήρης Σωτηρίου επέστρεψε στην ομάδα του ΠΑΟΚ, ένα χρόνο μετά την αποχώρηση του, στην προσπάθεια του "δικέφαλου" να επιστρέψει στην κορυφή.

Σε ακόμη μια μεταγραφή προχώρησε ο ΠΑΟΚ που απέκτησε και τον Σωτήρη Σωτηρίου ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ένα χρόνο μετά την αποχώρηση του.

Ο έμπειρος διεθνής ανακοινώσει από τον δικέφαλο που προσπαθεί να ενισχυθεί ώστε τη νέα σεζόν να επιστρέψει στην κορυφή του πρωταθλήματος, κάτι το οποίο δήλωσε και ο ίδιος ο Σωτηρίου. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Ο Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συνεργασία με τον Σωτήρη Σωτηρίου.

Ο έμπειρος αθλητής, ο οποίος επιστρέφει έπειτα από ένα χρόνο στην ομάδα του Δικεφάλου, θα ενισχύσει το ρόστερ των Κυπελλούχων Ελλάδος στις εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις, της αγωνιστικής περιόδου 2019-20.

Ο ίδιος, δήλωσε για την επιστροφή του:

"Είμαιιδιαίτερα χαρούμενος με την επιστροφή μου στον ΠΑΟΚ. Έχω ζήσει πολλές όμορφες στιγμές και έχω πανηγυρίσει σημαντικές επιτυχίες στην ομάδα. Μαζί με τους συμπαίκτεςμου, τον κόσμο μας και μέσα από αρκετή δουλειά, θα προσπαθήσουμε να επαναφέρουμε τον ΠΑΟΚ εκεί που του αξίζει....στην κορυφή!".

Η πορεία του...

Τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα έγινανστην ομάδα τουΜακεδονικού(2004-07). Ακολούθησε η μεταγραφή στονΗρακλή Θεσσαλονίκης(2007-08) όπου κατέκτησε τοπρωτάθλημακαι τοσούπερ καπ. Στη συνέχεια αγωνίστηκε για μια χρονιά σταΜουδανιά(Α2) και μετέπειτα στονΆρη(2009-10). Το2010θα φορέσει τη φανέλα τουΟλυμπιακού, με τον οποίο θα κατακτήσει 3νταμπλ(2011, 2013, 2014), 1λιγκ καπ(2013) και 1σούπερ καπ(2010). Μετά από μια πενταετία, επιστρέφει και πάλιστην Θεσσαλονίκη, για λογαριασμό του Άρη (2015). ΣτονΠΑΟΚαγωνίστηκε για δυο σεζόν (2016-18), κατακτώντας έναπρωτάθλημακαι ένακύπελλοΕλλάδος, ενώ το 2018 φόρεσε εκ νέου τη φανέλα του Ηρακλή.

Είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ