ΒΟΛΕΪ

ΠΑΟΚ - Όλστιν: Όλα για την πρόκριση ο "Δικέφαλος"

VOLLEY LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÌÂÏ×ÁÉÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
VOLLEY LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÌÂÏ×ÁÉÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί αύριο (5/12, 19:00) στο Παλατάκι την πολωνική, Όλστιν, στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης του CEV Cup 2018-19.

Έχοντας μοναδικό στόχο την νίκη (με 3-0 ή 3-1) που θα του επιτρέψει να διεκδικήσει στο χρυσό σετ την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ο ΠΑΟΚ καλείται να δείξει το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο απέναντι στους Πολωνούς της Όλστιν, οι οποίοι έφτασαν χθες (03/12) στη Θεσσαλονίκη.

Σε αντίθεση με την πρώτη αναμέτρηση, ο ΠΑΟΚ θα έχει την υποστήριξη των φιλάθλων του, που αναμένεται να δημιουργήσουν μια υπέροχη ατμόσφαιρα, ενισχύοντας την ομάδα του Σέρτζιου Στάνκου.

Επιπλέον, ο Δημήτρης Τζούριτς, θα προσπαθήσει για την επανεμφάνισή του, αφού έχασε το παιχνίδι στην Πολωνία εξαιτίας του τραυματισμού που τον κράτησε εκτός γηπέδων για τις τελευταίες δέκα ημέρες.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις έναν αντίπαλο από την Πολωνία. Η πρώτη ήταν με την PGE Skra BELCHATÓW, η οποία απέκλεισε την ελληνική ομάδα στον 3ο γύρο του CEV Champions League 2016-17 .

Οι "ασπρόμαυροι" ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους με την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης.

Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ καλεί όλους τους φιλάθλους να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας για την πρόκριση στην επόμενη φάση CEV Cup 2018-19.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 5€ (κανονικά) και 10€ (VIP) και η διάθεση γίνεται:

Στο PAOK Sports Arena

(Καθημερινές 09:00-17:00, Τετάρτη 09:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα, πληροφορίες: 2313036354 – [email protected])

Μέσω internet στη διεύθυνση: www.ticketmaster.gr

Διαιτητές: POPOVIC ANDJELKO (SRB), SUHHOVA IRINA (EST)

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 05 Δεκεμβρίου 2018 στις 19:00 στο PAOK Sports Arena και θα μεταδοθεί ζωντανά από το COSMOTE TV Sports HD6 και το Laola Tv.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ