ΒΟΛΕΪ

ΠΑΟΚ βόλεϊ ανδρών: Ανανέωσε ο Ντίμα Φιλίποφ

ΚΥΠΕΛΛΟ / FINAL-4 ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ 2019 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / FINAL-4 ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ 2019 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Παίκτης του ΠΑΟΚ θα είναι και την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Ντίμα Φιλίποφ, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο του Βορρά στην προσπάθεια για επιστροφή στην κορυφή της Volleyleague.

Στον ΠΑΟΚ θα αγωνίζεται και την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Ντίμα Φιλίποφ. Ο διεθνής πασαδόρος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Δικέφαλο, συμβάλλοντας και εκείνος στην προσπάθεια για επιστροφή στην κορυφή της Volleyleague. Ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις εξέφρασε τη χαρά του που θα συνεχίσει να φορά την φανέλα του ΠΑΟΚ, αγωνιζόμενος υπό τις οδηγίες του πατέρα του, Γιούρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον Ντίμα Φιλίποφ.

Ο διεθνής πασαδόρος, θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Δικεφάλου στην αγωνιστική περίοδο 2019-20 και αναμένεται να συμβάλλει σημαντικά στην προσπάθεια επιστροφής στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Ο αθλητής του ΠΑΟΚ, δήλωσε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι και να παλεύω για τον ΠΑΟΚ. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Όλοι μαζί, παίκτες-προπονητές-διοίκηση-κόσμος, μέσα από σωστή δουλειά και θέληση, θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας, τους οποίους όλοι γνωρίζουν".

Η πορεία του...

Ξεκίνησε την καριέρα του στον Απόλλων Αθηνών (2007-08) και στη συνέχεια αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Κύπρου για λογαριασμό της Ανόρθωσης (2008-09). Επιστρέφει στην Ελλάδα για τον Επίκουρο Πολίχνης (2009-10) και ακολουθεί ο Ολυμπιακός (2010-13). Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν η πολωνική Jastrzębski Węgiel (2013-15) για να συνεργαστεί ξανά με την ομάδα του Ολυμπιακού (2015-17). Στην αγωνιστική περίοδο 2017-18 αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας για την C.S. Arcada Galati, ενώ από την περσινή σεζόν βρίσκεται στην ομάδα του ΠΑΟΚ, με τον οποίο κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδος.

Στην Ελλάδα έχει κατακτήσει 2 πρωταθλήματα (2011, 2013), 4 κύπελλα (2011,2013, 2016, 2017, 2019) και 3 λιγκ καπ (2013, 2016, 2017).

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ

Πασαδόροι: Ντίμα Φιλίποφ, Θάνος Τερζής

Διαγώνιοι: -

Ακραίοι: Στίβεν Μάρσαλ (Καναδάς), Σωτήρης Σωτηρίου

Κεντρικοί: Δημήτρης Χαραλαμπίδης, Τάσος Γάτσης

Λίμπερο: Γιώργος Στεφάνου, Νικήτας Εφραιμίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ