ΒΟΛΕΪ

Silver European League: Αμφίβολος ο Φιλίποφ λόγω του κρεβατιού στο ξενοδοχείο

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ  (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα θα κριθεί η συμμετοχή του Ντιμα Φιλίποφ στην αναμέτρηση με την Βοσνία (21.00). Η αιτία είναι τα κρεβάτια του ξενοδοχείου, διότι είναι στενά και μικρά και τα στρώματα κακής ποιότητας.

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα θα κριθεί η συμμετοχή του Ντιμα Φιλίποφ στην αναμέτρηση με την Βοσνία (21.00). Ο διεθνής πασαδόρος αισθάνεται ενοχλήσεις στην μέση και ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος θα τον περιμένει ως το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Η αλήθεια είναι πως η χθεσινή νύχτα δεν λειτούργησε υπέρ του Ντιμα. Κι όσο κι αν ακούγεται παράξενο, η αιτία είναι τα κρεβάτια του ξενοδοχείου. Οι Βόσνιοι, η αλήθεια είναι πως είναι ιδιαίτερα φιλόξενοι και κάνουν ότι μπορούν για να εξυπηρετήσουν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Στην επιλογή του ξενοδοχείου όμως απέτυχαν. Τα κρεβάτια είναι πολύ μικρά για τα δεδομένα των αθλητών. Στενά και μικρά, ενώ και τα στρώματα κακής ποιότητας για τα σώματα των παικτών.

Ο βραδινός ύπνος, λοιπόν, επιβάρυνε το πρόβλημα του Φιλιποφ που ξύπνησε πιασμένος και με πόνους. Δεν συμμετείχε στο πρωινό ξεμούδιασμα, παίρνει φαρμακευτική αγωγή και αναμένεται να φανεί πως θα εξελιχθεί η κατάσταση του. Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει, ο Κώστας Στιβαχτης θα σηκώσει όλο το βάρος ενώ στον πάγκο θα βρίσκεται ο νεαρός, Ακιμ Κοτζαι.

Πηγή: volleyball.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ