ΒΟΛΕΪ

Ταξίδι ανθρωπιάς της Παπαφωτίου στην Ζανζιβάρη

Ταξίδι ανθρωπιάς της Παπαφωτίου στην Ζανζιβάρη

Η Αθηνά Παπαφωτίου και η πρώην συμπαίκτριά της στη Μιλούζ, Κάρλι Σνάιντερ, βρίσκονται στην Ζανζιβάρη για να βοηθήσουν μικρά παιδιά.

Μία σπουδαία πρωτοβουλία πήραν η Αθηνά Παπαφωτίου και η πρώην συμπαίκτριά της στη Μιλούζ, Κάρλι Σνάιντερ. Η Ελληνίδα πασαδόρος και η Αμερικανίδα θέλησαν να βοηθήσουν παιδιά από την Τανζανία.

Για αυτό το λόγο το προηγούμενο διάστημα έτρεξαν έναν διαδικτυακό έρανο με στόχο να μαζέψουν 5.000 ευρώ, ενώ μάζεψαν και αθλητικό υλικό.

Η σκέψη τους βρήκε αμέσως ανταπόκριση και οι δύο αθλήτριες μάζεψαν τα χρήματα που ήθελαν και εδώ και δύο μέρες βρίσκονται στην Τανζανία. Για την ακρίβεια έχουν ταξιδέψει μέχρι την Ζανζιβάρη. Πρόκειται για μία περιοχή η οποία έχει περισσότερους από ένα εκατομμύριο κατοίκους οι περισσότεροι εκ των οποίων ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.

Οι δύο αθλήτριες θα μείνουν για μερικές ημέρες εκεί και πέρα από την οικονομική και υλική βοήθεια θα περάσουν πολλές ώρες με τα μικρά παιδιά. Για την ακρίβεια η Παπαφωτίου με την Κάρλι Σνάιντερ έχουν επισκεφθεί το μοναδικό δημόσιο σχολείο της Ζανζιβάρης στο οποίο πηγαίνουν περισσότερα από 200 παιδιά.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν οι δύο αθλήτριες παίζουν με τα μικρά παιδιά και φροντίζουν ώστε να ξεφύγουν από την καθημερινότητα τους. Αν μη τι άλλο οι δύο αθλήτριες αξίζουν συγχαρητήρια για την επιλογή τους.







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ