Με τον πρόεδρο της Ενωσης Σωματείων Αμειβομένων Πετοσφαιριστών, Παντελή Ταρνατόρο, συναντήθηκε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, για θέματα του ελληνικού βόλεϊ.

Με τον πρόεδρο της Ενωσης Σωματείων Αμειβομένων Πετοσφαιριστών, Παντελή Ταρνατόρο, που συνοδευόταν από τον νομικό και τον οικονομικό σύμβουλο της ΕΣΑΠ, Χρήστο Ηλιάδη και Παναγιώτη Βαλασόπουλο, αντίστοιχα, συναντήθηκε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

ADVERTISING

Πέραν της γενικής ενημέρωσης για τη διοργάνωση του πρωταθλήματος βόλεϊ, οι προβληματισμοί των υπευθύνων της Λίγκας κινήθηκαν γύρω από την αναγκαιότητα διατήρησης του τηλεοπτικού συμβολαίου προβολής των αγώνων στην ΕΡΤ, από την ελάφρυνση του φορολογικού πλαισίου, ώστε να δίνει κίνητρα σε χορηγίες και δωρεές και από την βελτίωση του ισχύοντος αθλητικού νόμου.

ADVERTISING

Ανανεώθηκε το ραντεβού, για στενότερη συνεργασία, με την ολοκλήρωση του θεσμικού κύκλου επαφών για το άθλημα (ΕΟΠΕ, ΠΑΣΑΠ), ενώ ο κ. Ταρνατόρος προσκάλεσε τον κ. Αυγενάκη στην κλήρωση του πρωταθλήματος που προγραμματίζεται για το τέλος Σεπτεμβρίου.