Η αρχηγός και πασαδόρος της Εθνικής γυναικών, Στέλλα Χριστοδούλου, μαζί με την συμπαίκτριά της και λίμπερο, Αρέτα Κονόμι, μίλησαν για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών, λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα στον Α' όμιλο με την Τουρκία.

Η αρχηγός και πασαδόρος της Εθνικής βόλεϊ γυναικών, Στέλλα Χριστοδούλου, μαζί με την συμπαίκτριά της και λίμπερο, Αρέτα Κονόμι, μίλησαν στην κάμερα του volleyball.gr για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών, λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα στον Α' όμιλο με την οικοδέσποινα Τουρκία.

ADVERTISING

Οι δυο παίκτριες δεν έκρυψαν την ανυπομονησία τους για αυτά που θα συναντήσουν στην Άγκυρα και τόνισαν πως άπαντες στην Εθνική θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Για την επιστροφή της Ελλάδας σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα:

ADVERTISING

Στέλλα Χριστοδούλου: "Δεκαοκτώ χρόνια απουσίας ήταν πολλά. Όλες μας είμαστε πολύ χαρούμενες που μετά από τόσα χρόνια η Ελλάδα βρίσκεται στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Θέλουμε να εμφανιστούμε όσο πιο έτοιμες γίνεται και πάνω απ'όλα να ευχαριστηθούμε τα παιχνίδια και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο για την Ελλάδα".

Για την πρεμιέρα με την Τουρκία:

Αρέτα Κονόμι: "Η αλήθεια είναι ότι ανυπομονώ, όπως και όλες οι συμπαίκτριές μου. Αυτά τα παιχνίδια είναι εμπειρίες ζωής και θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό".

Για το τι να περιμένουμε στο ευρωπαϊκό:

Στέλλα Χριστοδούλου: "Γνωρίζουμε το επίπεδο των ομάδων όπως η Τουρκία, η Σερβία. Κάθε ματς που θα δώσουμε θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε. Κανείς δεν μπαίνει για να χάσει και φυσικά στοχεύουμε στη πρόκριση στους 16".

Για το παιχνίδι με την Γαλλία:

Αρέτα Κονόμι: "Μπορεί και να είναι "τελικός" το παιχνίδι με την Γαλλία. Κάθε παιχνίδι βέβαια θα είναι υψηλού επιπέδου με ικανούς αντιπάλους. Θα μπούμε να διασκεδάσουμε και από εκεί και πε΄ρα θα δούμε τι θα γίνει".

Για το όπλο της Εθνικής:

Στέλλα Χριστοδούλου: "Εδώ και χρόνια το όπλο μας είναι το καλό κλίμα μεταξύ μας και την θετική ενέργεια που βγαίνει από αυτό. Τα τεχνικά στοιχεία τα γνωρίζουμε, έχουμε καλές αθλήτριες σε όλες τις θέσεις και μία ομάδα με γεμάτο ρόστερ".

Για την χορηγία με την Εθνική τράπεζα:

Αρέτα Κονόμι: "Ευχαριστούμε πολύ την Εθνική Τράπεζα που είναι δίπλα μας. Είναι μεγάλη βοήθεια για εμάς να ξέρουμε ότι ένας τέτοιος χορηγός είναι στο πλευρό μας".

Κλείνοντας, Χριστοδούλου και Κονόμι έστειλαν μήνυμα στους Έλληνες φιλάθλους.

Στέλλα Χριστοδούλου: "Εύχομαι ο κόσμος να παρακολουθήσει τις προσπάθειές μας και να ευχαριστηθεί βόλεϊ. Μακάρι το φετινό ευρωπαϊκό να είναι η αρχή και ο κόσμος σιγά σιγά να γεμίζει τα ελληνικά γήπεδα για να βλέπει αυτό το τόσο όμορφο άθλημα".

Αρέτα Κονόμι: "Η στήριξη του κόσμου είναι σημαντική για εμάς. Θα παλέψουμε και για αυτούς που θα μας στηρίζουν από την τηλεόραση".