ΒΟΛΕΪ

Τζούριτς: "Θέλω να τα πάρω όλα με τον ΠΑΟΚ"

Τζούριτς: "Θέλω να τα πάρω όλα με τον ΠΑΟΚ"
MOTIONTEAM

Ο Δημήτρης Τζούριτς μίλησε για την πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Καζινμπάρτσικα και ανέφερε πως θέλει να κατακτήσει όλα τα τρόπαια με τον "Δικέφαλο". Έφτασε στην Ελλάδα για τους ασπρόμαυρους ο Κουβανός, Χιμένεθ.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-0 σετ την Καζινμπάρτσικα στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League βόλεϊ ανδρών και προκρίθηκε. Ο Δημήτρης Τζούριτς ήταν ο πρώτος σκόρερ του Δικεφάλου και στη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε όχι μόνο για την πρόκριση, αλλά και για την φετινή ομάδα του ΠΑΟΚ και την δική του πορεία:

"Για εμάς ήταν το πιο σημαντικό παιχνίδι μέχρι τώρα, καταφέραμε να περάσουμε στην επόμενη φάση του Champions League. Παίζαμε με μια ομάδα που δεν μπορούσαμε να την υποτιμήσουμε, έπαιξαν πολύ καλά και ήταν καλή στην άμυνα. Σήμερα παίξαμε καλά και αξίζαμε τη νίκη, υπάρχουν μεγάλα περιθώρια για να βελτιωθούμε περισσότερο και να πετύχουμε τους στόχους μας στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο Πρωτάθλημα.

Για μένα όπως είπε και κάποιος πρόσφατα, στο τέλος θα φανεί εάν θα δικαιωθούμε και αν είμαστε η καλύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ. Σήμερα μου άρεσε η ατμόσφαιρα, γέμισε λίγο το γήπεδο, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, τον χρειαζόμαστε, δεν είναι εύκολο για εμάς όταν παίζουμε με καλούς αντιπάλους, οπότε περιμένουμε τον κόσμο να έρθει, να τους αφιερώσουμε τις νίκες. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που έχει μεγάλους στόχους.

Ήμουν 1,5 χρόνο εκτός, είναι πολύ δύσκολο για ένα παιδί σαν εμένα με ύψος 2,11 και 100 κιλά κορμί, να επιστρέψω στα μέγιστα, όμως δουλεύω πολύ, δεν είμαι έτοιμος αλλά κάθε μέρα δίνω το παραπάνω. Θέλω να τα πάρω όλα με τον ΠΑΟΚ, οπότε μακάρι αύριο να είμαι έτοιμος, ωστόσο θα χρειαστώ χρόνο, βελτιώνομαι".

Ο Κουβανός, Χαβιέ Χιμένεθ, έπειτα από κοπιαστικό ταξίδι από την Αβάνα έφτασε μαζί με την οικογένεια του στην Ελλάδα και μάλιστα την ώρα του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Καζνιμπάρτσικα. Ο Χιμένεθ γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, που τον θυμούνται καλά από την επιτυχημένη πρώτη θητεία του και δήλωσε:

"Καλησπέρα, σας ευχαριστώ που είστε εδώ και με καλωσορίζετε. Για ακόμα μια φορά είμαι στον ΠΑΟΚ και είμαι χαρούμενος για αυτό. Είναι η πρώτη μου ομάδα στην Ελλάδα, με την οποία έχω πολύ καλή σχέση και την προηγούμενη φορά κάναμε μεγάλες επιτυχίες. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και φέτος".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ