ΒΟΛΕΪ

Βόλεϊ: Στην Κεμέροβο ο Ζάιτσεφ

Italy's Ivan Zaytsev reacts during a men's gold medal volleyball match against Brazil at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Sunday, Aug. 21, 2016. (AP Photo/Matt Rourke)
Italy's Ivan Zaytsev reacts during a men's gold medal volleyball match against Brazil at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Sunday, Aug. 21, 2016. (AP Photo/Matt Rourke) AP

Στη Ρωσία επιστρέφει ο Ιβάν Ζάιτσεφ ο οποίος για τη σεζόν 2020-21 θα αγωνιστεί στην Κεμέροβο πιθανότατα ως δανεικός.

Η μεγάλη συμφωνία ανάμεσα στις Μόντενα και Κεμέροβο ολοκληρώθηκε. Ο Ιβάν Ζάιτσεφ θα είναι παίκτης της ρωσικής ομάδας για τη νέα σεζόν πιθανότατα με τη μορφή του δανεισμού σύμφωνα με όσα γράφουν οι Ιταλοί.

Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2023 και οι Ρώσοι τον ανακοίνωσαν μόνο για τη σεζόν 2020-21.

Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένεται να γίνουν γνωστές μετά τη συνέντευξη Τύπου που θα δώσουν η πρόεδρος της ομάδα, Κάτια Πεντρίνι και ο προπονητής Αντρέα Τζιάνι. Το μόνο που είναι σίγουρο είναι πως ο 31χρονος διαγώνιος θα πάρει περίπου 600.000 ευρώ για αυτόν τον ένα χρόνο που θα περάσει στη Ρωσία.

Ο Ιβάν Ζάιτσεφ θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά στην καριέρα του στη Ρωσία (είχε προηγηθεί το πέρασμα του από την Ντινάμο Μόσχας την περίοδο 2014-16). Για όσους δεν το γνωρίζουν να αναφέρουμε ότι ο 31χρονος αστέρας του παγκοσμίου βόλεϊ μπορεί να αγωνίζεται ως Ιταλός και να είναι στην εθνική ομάδα της γειτονικής χώρας ωστόσο και οι δύο γονείς του είναι Ρώσοι.

Ο πατέρας του, Βιάτσεσλαβ Ζάιτσεφ υπήρξε ένας σπουδαίος Ρώσος βολεϊμπολίστας, ενώ η μητέρα του είναι η κολυμβήτρια Ιρίνα Ποζντνιακόβα. Ο Ζάιτσεφ γεννήθηκε την περίοδο που ο πατέρας του αγωνιζόταν στην Ιταλία στην Σπολέτο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ