ΒΟΛΕΪ

Βόλεϊ: Παίρνει Ζάιτσεφ η Κεμέροβο

Italy's Ivan Zaytsev reacts during a men's preliminary volleyball match against Brazil at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Saturday, Aug. 13, 2016. (AP Photo/Matt Rourke)
Italy's Ivan Zaytsev reacts during a men's preliminary volleyball match against Brazil at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Saturday, Aug. 13, 2016. (AP Photo/Matt Rourke) AP

Ο Ιβάν Ζάιτσεφ αφήνει τη Μόντενα και θα αγωνιστεί στη Κεμέροβο βάζοντας στον τραπεζικό του λογαριασμό 600.000 ευρώ.

Μια μεγάλη μεταγραφή ολοκλήρωσε η Κεμέροβο, αν και ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το πλήρες καθεστώς την απόκτησης του Ιβάν Ζάιτσεφ από την Μόντενα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο 31χρονος Ιταλός διαγώνιος θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά στην καριέρα του στη Ρωσία (είχε προηγηθεί το πέρασμα του από την Ντινάμο Μόσχας την περίοδο 2014-16).

Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα η συμφωνία των εμπλεκόμενων πλευρών συμπεριλαμβάνει τον δανεισμό του παίκτη για ένα χρόνο. Την ίδια ώρα οι Ρώσοι κάνουν λόγο για μεταγραφή με τον Ζάιτσεφ να υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Στο μόνο που συμφωνούν και οι δύο πηγές πληροφοριών είναι το ποσό. Ο Ιταλός διαγώνιος θα πάρει 600.000 ευρώ σε ετήσια βάση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ