ΒΟΛΕΪ

Volley League ανδρών: Δύσκολη αποστολή του Παναθηναϊκού στην Κηφισιά

LEAGUE CUP / ΚΗΦΙΣΙΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
LEAGUE CUP / ΚΗΦΙΣΙΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το απόγευμα της Παρασκευής (29/11, 19.30) την Κηφισιά στο Ζηρίνειο στο ματς που ανοίγει το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League.

Το γειτονικό ντέρμπι μεταξύ του Α.Ο.Π.Κηφισιάς και του Παναθηναϊκού στο Ζηρίνειο ανοίγει το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League (Ζηρίνειο, 5η αγωνιστική, 29/11, 19.30, ΕΡΤ Sports).

Oι δύο ομάδες πριν από ένα μήνα αναμετρήθηκαν και πάλι για την Α΄φάση του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς. Ο Παναθηναϊκός είχε νικήσει 3-1 σετ αλλά από τότε πολλά έχουν αλλάξει στην προετοιμασία τους. Η Κηφισιά ήταν αυτή που είχε «τιμωρήσει» τον Παναθηναϊκό στην προημιτελική φάση των πλέι οφ στο πρωτάθλημα 2018-19 και με νίκη 3-1 σετ στην Κυψέλη είχε περάσει στα ημιτελικά.

Η ομάδα του Νίκου Ζαλμά έχει δύο νίκες σε τέσσερις αγώνες και προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί της Ελπίδας. Ο Βραζιλιάνος διαγώνιος της Κηφισιάς Κάιο ντε Πρα είπε: «Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι το πρώτο δύσκολο εντός έδρας για τη φετινή περίοδο. Ο Παναθηναϊκός είναι μία ισχυρή ομάδα, με δυνατό μπλοκ και επίθεση. Εμείς μέρα με την ημέρα βελτιωνόμαστε μέσα από σκληρή δουλεία στις προπονήσεις. Οι συμπαίκτες μου και εγώ είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και σίγουρα θα παλέψουμε μέχρι τον τελευταίο πόντο. Ελπίζω και εύχομαι το Ζηρίνειο να γεμίσει από τους φιλάθλους μας και να μας δώσουν ώθηση».

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από τις δύο εντός έδρας νίκες με Φοίνικα και Ηρακλή για το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς και το πρωτάθλημα αντίστοιχα. Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους παίκτες του. «Οι αγώνες με την Κηφισιά τα τελευταία χρόνια ήταν ντέρμπι και παίζονταν πολλά σετ. Είναι μαχητικός αντίπαλος αλλά και εμείς είμαστε σε καλύτερη κατάσταση την εφετινή σεζόν. Ο αγώνας στο Λιγκ Καπ δεν έχει καμία σχέση. Θέλουμε και μπορούμε να πάρουμε το τρίποντο», είπε ο ακραίος του Παναθηναϊκού Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος.

Σε 26 αγώνες πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός προηγείται της Κηφισιάς με 14-12 νίκες ενώ είναι η πρώτη φορά που οι δύο ομάδες βρίσκονται αντίπαλες στα πλέι οφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ