ΒΟΛΕΪ

Volley League ανδρών: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ παράταση στη σειρά ή πρόκριση

VOLLEY LEAGUE / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
VOLLEY LEAGUE / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ κοντράρονται στο ΟΑΚΑ στον δεύτερο ημιτελικό της Volley League των ανδρών με τον Δικέφαλο του Βορρά να είναι μία νίκη μακριά από τον τελικό και τους πράσινους να θέλουν να κάνουν το 1-1 στη σειρά.

To δεύτερο ραντεβού στη σάλα του Ο.Α.Κ.Α. για την ημιτελική φάση των πλέι οφ του πρωταθλήματος Volley League θα δώσουν ο Παναθηναϊκός και ο Π.Α.Ο.Κ. την Παρασκευή 3 Ιουλίου (19.00, ERT SPORTS HD, Sport24.gr).

O ΠΑΟΚ μετά τη μεγάλη ανατροπή που έκανε από 0-2 σετ στον πρώτο ημιτελικό την περασμένη Τετάρτη έχει το πλεονέκτημα για την πρόκριση στους τελικούς για έκτη φορά και συνεχόμενη. Ο δικέφαλος από το 2015 είναι η μόνη ομάδα που δίνει ανελλιπώς το παρών στους τελικούς. Είναι επίσης η μοναδική ομάδα που συνεχίζει στην ημιτελική φάση των πλέι οφ χωρίς ξένους.

Ο κεντρικός του ΠΑΟΚ Τάσος Γάτσης δήλωσε για τον δεύτερο ημιτελικό: «Ο Παναθηναϊκός μας υποτίμησε στον πρώτο αγώνα και το εκμεταλευτήκαμε. Η ομάδα μας έδειξε τις δυνατότητες της. Εδειξε πως έχει διάρκεια και πως είναι αποφασισμένη για όλα. Κάποιοι ξεγελάστηκαν στις εκτιμήσεις τους για τον ΠΑΟΚ επειδή δεν ήρθαν οι ξένοι αλλά όλοι εμείς οι Έλληνες θέλουμε να αποδείξουμε πως μπορούμε να πετύχουμε κάτι ξεχωριστό μέσα σε αυτή την περίεργη χρονιά με τις πολλές ιδιαιτερότητες και τις πολλές αλλαγές. Στόχος μας είναι να πάμε στον τελικό και θα τα δώσουμε όλα όπως και στον πρώτο αγώνα».

Ο Παναθηναϊκός θέλει να πάρει την πρώτη του νίκη στα πλέι οφ και να ισοφαρίσει σε 1-1 τις νίκες ώστε να γυρίσει τη σειρά σε τρίτο αγώνα την προσεχή Κυριακή 5 Ιουλίου στις 19.00. Ο διαγώνιος του Παναθηναϊκού Αλέξανδρος Ράπτης δήλωσε: «Χάσαμε μία μεγάλη ευκαιρία στον πρώτο αγώνα. Αφήνουμε πίσω μας το πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ και το μυαλό όλων μας είναι στον δεύτερο αγώνα. Τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου ξέρουμε καλά πως μπορουμε να πάρουμε το ματς και εν συνεχεία να πάρουμε την πρόκριση για τους τελικούς σε τρίτο παιχνίδι».

Σε 65 αγώνες πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός προηγείται στις νίκες 38-27.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ