Η ΑΕΚ αντί να καταθέσει τον φάκελο συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα προχώρησε σε καταγγελία της ΕΣΑΠ για παράνομη προκήρυξη πρωταθλήματος.

Όπως κάθε χρόνο το πρωτάθλημα της Volleyleague των ανδρών ξεκίνησε μακριά από τα γήπεδα. Μόνο που αυτή τη φορά η κόντρα που υπάρχει ανάμεσα στη Λίγκα και την ΑΕΚ δεν μπορεί κάποιος να προβλέψει που θα φτάσει.

ADVERTISING

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι κιτρινόμαυροι είναι αποφασισμένοι να τραβήξουν τα πράγματα στα άκρα.

Η ΑΕΚ δεν δήλωσε συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα σήμερα (31/7) όπως προέβλεπε η προκήρυξη που έλαβαν με e-mail οι άνθρωποι των ομάδων. Αντ' αυτού έστειλε καταγγελία στην ΕΣΑΠ στην οποία χαρακτηρίζει παράνομη την προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Που πατούν οι άνθρωποι της ΑΕΚ; Στη Γ.Σ. που έγινε στις 11 Ιουλίου οι κιτρινόμαυροι αναφέρουν ότι το σχέδιο της προκήρυξης που εγκρίθηκε είχε καταληκτική ημερομηνία στις 21 Σεπτεμβρίου και όχι στις 31/7 που έλεγε το e-mail.

ADVERTISING

Μένει να δούμε τι θα συμβεί στη συγκεκριμένη υπόθεση και πόσο θα τραβήξει η κόντρα των δύο πλευρών. Με τα υπάρχοντα δεδομένα η ΑΕΚ δεν θα κατέβει στο πρωτάθλημα της νέας περιόδου, εκτός εάν έχουμε αλλαγή δεδομένων.