ΒΟΛΕΪ

VolleyLeague: Ο Παναθηναϊκός απαντά στον Ολυμπιακό με αιχμές για "τυφλό οπαδισμό"

VOLLEY LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
VOLLEY LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο γενικός γραμματέας του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Μπόμης, απαντά στον Ολυμπιακό και την Χριστίνα Τσιλιγκίρη με ευθείες βολές για "πόλωση" και "τυφλό οπαδισμό" με αντικείμενο το ντέρμπι "αιωνίων" (20/10) στο πρώτο σερβίς της VolleyLeague.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στις 20 Οκτωβρίου στο πρώτο σερβίς της VolleyLeague - η πρώτη αγωνιστική μετατέθηκε για τις 21 Νοεμβρίου και το πρωτάθλημα ξεκινά από τη δεύτερη αγωνιστική - αλλά το ντέρμπι των "αιωνίων" έχει ξεκινήσει δέκα ημέρες νωρίτερα εκτός αγωνιστικού χώρου.

Αιτία το γεγονός ότι η αναμέτρηση από κεκλεισμένων των θυρών, θα διεξαχθεί υπό "καθεστώς ειδικής διαχείρισης". Αυτό σημαίνει ότι θεατές θα είναι αθλητές ομάδων ανάπτυξης και προπονητές τους, μαθητές σχολείων και συνοδούς καθηγητές - δασκάλους, μέλη ΕΟΠΕ, ΕΣΑΠ και ΤΑΑ και λοιπών σωματείων βόλεϊ, αθλητές βόλεϊ, διαιτητές και χορηγοί ομάδων.

Τη Δευτέρα (9/10) με post της στα social media, η γενική γραμματέας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, έριξε το μπαλάκι στη ΕΣΑΠ, τονίζοντας τη βεβαιότητά της ότι το νικηφόρο σερί των ερυθρολεύκων κόντρα στον Παναθηναϊκό θα μεγαλώσει, ενώ εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά της για τον Ερασιτέχνη του "τριφυλλιού" και τις ενέργειές του για να μην διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών το ντέρμπι των αιωνίων.

Η απάντηση ήλθε από τον γενικό γραμματέα των πρασίνων, Παναγιώτη Μπόμπη. Με δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook κάνει λόγο για ένταση, πόλωση και τυφλό οπαδισμό.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΠΟΜΗ:

"Η διοίκηση του Ολυμπιακού είχε μια χρυσή ευκαιρία να ξεκινήσει μια νέα εποχή στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και να αποτάξει από πάνω της το ρούχο του τυφλού φανατισμού.

Άντ αυτού διαλέγει για μια ακόμη φορά τον δρόμο της έντασης και της πόλωσης. Δεν πειράζει, εμείς άλλωστε μπορούμε να προσαρμοστούμε σε οποιαδήποτε συμπεριφορά και δράση.

Ο Ερασιτεχνικός αθλητισμός δεν χρειάζεται τυφλό οπαδισμό, αλλά να μεταλαμπαδεύουμε στους νέους αθλητές αξίες και ήθος που θα τους συνοδεύουν σε όλη τους τη ζωή. Άλλωστε έχουμε χρέος να δημιουργούμε, εκτός από αθλητές, και υγιείς φιλάθλους και αυτές οι βάσεις μπαίνουν από την νεαρή ηλικία. Αυτός είναι ο δικός μας δρόμος".

VolleyLeague: Ο Παναθηναϊκός απαντά στον Ολυμπιακό με αιχμές για "τυφλό οπαδισμό"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ