ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Καλλιτεχνική κολύμβηση: Εξαιρετική εμφάνιση από την Άννα Τζίμα

Καλλιτεχνική κολύμβηση: Εξαιρετική εμφάνιση από την Άννα Τζίμα

Η 11χρονη αθλήτρια του ΣΚ Ροή, Άννα Τζίμα, εντυπωσίασε στους αγώνες καλλιτεχνικής κολύμβησης που έγιναν στο στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Χαλανδρίου "Ν. Πέρκιζας" την περασμένη Κυριακή.

Ένα νέο αστέρι γεννήθηκε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Χαλανδρίου «Ν. Πέρκιζας» την περασμένη Κυριακή, όταν η αθλήτρια του ΣΚ Ροή, Άννα Τζίμα πραγματοποίησε… διαστημική εμφάνιση. Η 11χρονη κατέκτησε άπαξ τα τέσσερα πρώτα (από τα επτά) αστέρια στην καλλιτεχνική κολύμβηση.

Η αθλήτρια του Σ.Κ. ΡΟΗ, πήρε τη δεύτερη θέση στο 1 ο αστέρι με βαθμολογία 55,4563, την πρώτη θέση στο 2 ο αστέρι με βαθμολογία 55,9328, την πρώτη θέση στο 3 ο αστέρι με βαθμολογία 55,2777 και την τρίτη θέση στο 4 ο αστέρι με βαθμολογία 55,3657.

Τα αστέρια στην καλλιτεχνική κολύμβηση είναι προαπαιτούμενα-στάδια, ώστε να αποκτήσουν οι αθλήτριες και εσχάτως και αθλητές το δικαίωμα συμμετοχής σε αγώνες. Η προπονήτρια της Άννας Τζίμα, Εύα Γούμενου τόνισε για την αθλήτρια της: "Είναι ένα παιδί που ασχολήθηκε περιστασιακά με το άθλημα τα προηγούμενα δύο χρόνια, δηλαδή πήγαινε δύο-τρεις προπονήσεις την εβδομάδα. Από φέτος που ήρθε στο σύλλογο μας προπονείται καθημερινά και πραγματικά έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με την εργατικότητα και την επιμονή της. Είναι ένα άριστο παράδειγμα του τί μπορεί να πετύχει κανείς με σκληρή δουλειά!"

Ο Σ.Κ. Ροή έδωσε δυναμικό παρόν στην ημερίδα ορίων καλλιτεχνικής κολύμβησης, που διοργανώνεται από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας συμμετέχοντας με 49 συνολικά αθλήτριες, οι οποίες επίσης πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις, απόδειξη ότι το νέο προπονητικό σχήμα, στο οποίο επικεφαλής είναι ο Κυριάκος Τάσιος, έχει δώσει νέα δυναμική στο άθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ