ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Κορονοϊός: Η ΚΟΕ ανακοίνωσε διακοπή σε κάθε δραστηριότητα και προπονήσεις

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΓΛΥΦΑΔΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΓΛΥΦΑΔΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΚΟΕ αποφάσισε τη διακοπή όλων των πρωταθλημάτων πόλο μεχρι νεωτέρας, καθώς και τις προπονήσεις των εθνικών ομάδων. Ολα αυτά μια μέρα μετά την απόφαση τεσσάρων ομάδων της Α1 γυναικών να μην αγωνιστού την Πέμπτη (12/3).

Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας ανακοίνωσε τη διακοπή όλων των πρωταθλημάτων πόλο μεχρι νεωτέρας, καθώς και τις προπονήσεις των εθνικών ομάδων. Η απόφαση πάρθηκε την Παρασκευή (13/3) μετά από έκτακτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΕ.

Η ανακοίνωση: "Σε έκτακτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΕ, σήμερα (13/3), με την παρουσία του ιατρικού της επιτελείου, αφού ελήφθη υπόψη η όλη διαμορφωθείσα κατάσταση με τις εξελίξεις για τον κορονοϊό COVID -19, αποφασίστηκαν τα ακόλουθα:

Σταματά από σήμερα (13/3) κάθε αγωνιστική δραστηριότητα των Αθλημάτων της ΚΟΕ, καθώς επίσης και οι προπονήσεις όλων των Εθνικών της ομάδων.

Η απόφαση συνάδει με την υπ' αριθμό Δ1α/ΓΠ.οικ.17733/12-3.2020 ΚΥΑ ΦΕΚ Β' 833/12-3.2020

Η λειτουργία των Γραφείων της ΚΟΕ θα συνεχιστεί, εκτός αν κάποια νεότερη ΚΥΑ ορίσει κάτι διαφορετικό

Για το κοινό και τους συναλασσόμενους με την Ομοσπονδία, οι διαδικασίες θα γίνονται τρεις (3) φορές την εβδομάδα (Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή) και για τις ώρες 11-13.00, με τη λήψη και εφαρμογή πάντοτε κάθε απαραίτητου μέτρου προστασίας

Τα ανωτέρω θα ισχύσουν μέχρι νεωτέρας και σύμφωνα πάντοτε με τις ΚΥΑ που θα εκδίδονται".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ