ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Ο Φουντούλης αναδείχθηκε τρίτος καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη για το 2018

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΧΑΝΙΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΧΑΝΙΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Φουντούλης αναδείχθηκε ο τρίτος καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη για το 2018 στο πόλο, όπως προέκυψε από τις ψήφους των εθνικών ομοσπονδιών και των διαφόρων επιτροπών της. Πέμπτη στις γυναίκες η Αλεξάνδρα Ασημάκη.

Η ΕυρωπαϊκήΟμοσπονδίαΚολύμβησης (LEN) ανακοίνωσε τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες στον υγρό στίβο για το 2018, όπως προέκυψε από τις ψήφους των εθνικών ομοσπονδιών και των διαφόρων επιτροπών της.

Ο πολίστας του Ολυμπιακού, Γιάννης Φουντούλης, κατέλαβε ποσοστό 16,4% και αναδείχθηκε ο τρίτος καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη, πίσω από τον Σέρβο Φίλιπ Φιλίποβιτς (46,3%) και τον Ισπανό τερματοφύλακα Ντάνι Λόπεθ (17,9%).

Στις γυναίκες, η πολίστρια του Ολυμπιακού, Αλεξάνδρα Ασημάκη, αναδείχθηκε πέμπτη με ποσοστό 7,7%. Νικήτρια ήταν η Ολλανδή Σαμπρίνα Φαν ντερ Σλοοτ με 33,8%, με ελάχιστη διαφορά από τη συμπατριώτισσά της Λάουρα Άαρτς (32,3%).

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, υπενθυμίζεται, κατέκτησε το Champions League το 2018 επικρατώντας 9-7 της Προ Ρέκο. Τα κορίτσια του Ολυμπιακού ηττήθηκαν με 11-13 από τη Ντουναϊβάρος στον τελικό του LEN Trophy.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ