ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Ο Ν.Ο.Β. σε καλεί στον Χειμερινό Διάπλου Βουλιαγμένης

Ο Ν.Ο.Β. σε καλεί στον Χειμερινό Διάπλου Βουλιαγμένης

Μετά την περσυνή sold out επιτυχία του διάπλου του Ν.Ο.Β., η μεγάλη γιορτή για την κολύμβηση – ο 16ος Χειμερινός Διάπλους Βουλιαγμένης έρχεται στις 24 Νοεμβρίου στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης.

Πρόκειται για τον πλέον ιστορικό διάπλου της Αττικής, αφού διοργανώνεται εδώ και 16 χρόνια. Είχε ξεκινήσει αρχικά από μια παρέα Μελών του Ν.Ο.Β. και εξελίχθηκε στο σπουδαίο γεγονός που είναι σήμερα!

Η κολυμβητική πίστα στον όρμο της Βουλιαγμένης θα έχει σηματοδοτημένες τρεις εναλλακτικές διαδρομές στα 750, 1.500 και 3.000 μέτρα, όπου θα βρίσκεται μεγάλη ομάδα έμπειρων ναυαγοσωστών της Lifeguard Hellas, ενώ η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνουν εντός νερού.

Ο Χειμερινός Διάπλους του Ν.Ο.Β. είναι μια μεγάλη γιορτή για την κολύμβηση. Στο πλαίσιο αυτό, ο ραδιοφωνικός σταθμός Music θα κάνει ζωντανή εκπομπή από το χώρο του Ν.Ο.Β., η Melissa θα μας προσφέρει νοστιμότατες και θρεπτικές μακαρονάδες με το pasta van της, ο Όμιλος της Βιοιατρικής θα είναι ο ιατρικός μας συνεργάτης και θα ακολουθήσουν πολλές ακόμα εκπλήξεις!

Τέλος, τα έσοδα του Διάπλου θα διατεθούν για την ενίσχυση των σκοπών του μη κερδοσκοπικού ναυταθλητικού σωματείου Ν.Ο.Β., και συγκεκριμένα των Αθλητικών Σχολών του, που προάγουν τον αθλητισμό του υγρού στίβου στα παιδιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ