ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Ορτίτζια - Βουλιαγμένη 7-8: Μεγάλη νίκη στην Ιταλία και φαβορί για πρόκριση

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τεράστια εκτός έδρας νίκη που τον καθιστά φαβορί για πρόκριση στα ημιτελικά του Euro Cup Ανδρών στο πόλο, πέτυχε ο ΝΟ Βουλιαγμένης, επί της Ορτίτζια (8-7).

Μεγάλη νίκη στην Ιταλία και φαβορί για πρόκριση ο ΝΟ Βουλιαγμένης, 8-7 την Ορτίτζια στον πρώτο αγώνα για τα προημιτελικά του Euro Cup Ανδρών στο πόλο. Το παιχνίδι πήγαινε γκολ - γκολ. Οι Ιταλοί προηγούνταν με 7-6 στα μισά του τέταρτου οκτάλεπτου, αλλά ο ΝΟΒ ισοφάρισε σε 7-7 με τον Μπούχα στον παίκτη παραπάνω (3.54) και έφτασε στη νίκη με γκολ του Χρήστου Αφρουδάκη στο 3.01 πριν από τη λήξη.

Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για τις 5 Δεκεμβρίου στο κολυμβητήριο του Λαιμού ή στο κολυμβητήριο της Σχολής Ευελπίδων.

Οκτάλεπτα: 2-2, 1-1, 3-3, 1-2.

ΟΡΤΙΤΖΙΑ: Καρούζο, Κασία, Αμπέλα, Γιέλατσα 1, Ντι Λουτσιάνο, Φάρμερ 1, Τζιάκοπο, Εσπανόλ Λιφάντε 2, Ροτόντο, Βαπένσκι 2, Σούσακ, Ναπολιτάνο 1, Πελεγκρίνο.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ: Χρύσανθος, Μπάσιτς 2, Καλογερόπουλος 1, Γκιουβέτσης 1, Κουρούβανης Ν., Γούβης, Αφρουδάκης Χρ. 1, Μπούχα 1, Ποντικέας 1, Καπετανάκης, Τίγκας 1, Σολανάκης, Κουρούβανης Δ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ