ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Παγκόσμια κορυφή για τον Καρετζόπουλο, χρυσό και ο Μπόνιας

Παγκόσμια κορυφή για τον Καρετζόπουλο, χρυσό και ο Μπόνιας

Το χρυσό μετάλλιο στον τελικό των 50 μ. επιφάνεια, κατέκτησε ο Λουκάς Καρετζόπουλος, στην 3η ημέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος τεχνικής κολύμβησης.Χρυσό και ο Μπόνιας στα 50μ. διπλά πέδιλα.

Το χρυσό μετάλλιο στον τελικό των 50 μ. επιφάνεια, κατέκτησε ο Λουκάς Καρετζόπουλος, στην 3η ημέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος τεχνικής κολύμβησης, που διεξάγεται στο Βελιγράδι.

Ο Έλληνας πρωταθλητής με επίδοση 15.54 και βελτιώνοντας τον χρόνο του από τον προκριματικό του αγωνίσματος (15.67), έφτασε στην πρώτη θέση, μπροστά από τους δύο Ρώσους Καζάντσεφ και Καμπάνοφ, που με επίδοση 15.77 και 15.85 αντίστοιχα κατέκτησαν το ασημένιο και χάλκινο μετάλλιο.

Το μετάλλιο του Καρετζόπουλου είναι και το πρώτο για την Εθνική μας ομάδα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Χρυσός ο Μπόνιας στα 50μ. διπλά πέδιλα

Μετά το χρυσό μετάλλιο του Λουκά Καρετζόπουλου, η Εθνική μας ομάδα ανέβηκε για ακόμη μία φορά στο πρώτο σκαλί του βάθρου του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, που διεξάγεται στην Σερβική πρωτεύουσα.

Ο Χρήστος Μπόνιας με χρόνο 18.85 κατέκτησε την πρώτη θέση στα 50μ. διπλά πέδιλα (όπως έκανε και στον πρωινό προκριματικό του αγωνίσματος) και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Την δεύτερη θέση με χρόνο 19.05 πήρε ο Ρώσος Φέντκιν, ενώ το χάλκινο μετάλλιο κρέμασε στον λαιμό του ο Ουκρανός Κολοντιάζνι με επίδοση 19.33.

Η 3η ημέρα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος ολοκληρώνεται με την συμμετοχής της Εθνικής μας ομάδας στον τελικό των 4χ200 επιφάνεια.

Πηγή φωτογραφίας: koe.org

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ